Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast. Ovi 10 puta brže probiju nego oni što gotov Vranduk renoviraju
vala bas hahahahahaha
Pa Hering je i renovirao magistralni tunel haha
Mogao bi Hering obistaviti radove gdje su Bosnjaci u vecini i raditi po svom kršu?! Staro ugrozeni i majorizorani, a prava istina je da ne bi imali za vode da im nije Bosnjaka..
Ko bi vam radio da nije škutorije?
Samo Sipa nek ode u Euro-asfalt i nek uzme racune za hranjen i rijesen problem nek se zna kako je Bučo ukrao sa Hamedom 20 mil
Nije li taj Vranduk zavrsen? Godinama Klix prenosi neki Vranduk u Sarajevu. Uostalom, zasto ide u kategoriju vijesti da se nesto gradi? Gradi i suti. Sta tu ima za vijesti.
Novinaru. E.M. Toliko su te zbunili sa ovim poddionicam da si zaboravio pitati ta rokove.
Ovdje je nezgodan twren, ali se dobro radi, samo je trebalo otvoriti i radove od nemile prema zepcu i Doboju, pa da se zajedno spoji
Šalji ih u Goražde odmah da dovrše Fadilov tunel
da, ali nekako je usko to jos, tu se moze samo provuci nekako 🙂
Da se sve sazna za Hranjen kako su koristili sidra od tri metra a lafo ugradzivali 6 metara i sve uredno naplatili. Sto se sve ne provjeri.
Bravo, da je jos i Hranjen probijen...
Nije dug al je zato uzak
Nešto mi je uska
Samo me interesuje ko ce pasti za tunel Hranjen jer je sve to petljanija
Moze se covjek provuc.
E ovo je poso jaro moj , al ovim mega projketima jedan vijest i to je to , a gotovo voz kad dođe BRUJAT će 20 dana :)
Kad planirate probiti prema Gorazdu?