Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kamilojebi prcaju citav svijet, ni sami ne znaju koliko novca imaju i opet im malo.
Svi nesto negoduju a niko da zapravo odgovori na pitanje koja je alternativa fosilnim gorivima? Kako se grijati na -20C? Kakv bi trebala biti elektricna mreza kad bi svi imali el. automobile?
A sultana i vanago.Ma jah,sve će ponijeti sa sobom u kabur mamicu im fuj.
Zamisli sirine smrzavanja ljudi kad bi fosilna goriva nestala.
Čaršafaši oholi zaslužuju povratak u pustinju na kamile,prošla era prljave nafte.
Svijet lagano ody...ava naftu i ugalj. BiH kao zemlja kaska jer ne gradi dovoljno cistih elektrana iz obnovljivih izvora a nasi tupani u FBiH izglasali zabranu izgradnje hidroelektrana. Tupani.
Mini hidroelektrana misliš? To i treba zabraniti
Mada ne volim sultane i #urce, palce.....ovaj je u pravu. BTW...Arapski i muslimanski svijet treba revoluciju da skine sa vlasti ove feudaliste
Jaro dolazi kraj nafti i dizelu velikom brzinom.Sa ovim tempom proizvodnje elektricnih auta razvijene zemlje vec imaju u planu da prestanu proizvoditi auta na fosilna goriva i sagorijevanje. Sve se prebacuje na struju i plin,tako da skontaj sta cete kad opadne potraznja za naftom. Kinezi najveci proizvodjaci grafita koji se koristi za baterije i Toyota je vec otkrila da ce njihov auto preci 650 milja sa jednim punjenjem,a punjenje ce trajati 15 minuta.
A iz čega će doći energija za punjenje na tom obimu korištenja?
A vidi sultana i ghovana...
ugusili se u njoj
Pa naravno! Godinama ucili od velikih sila kao Amerika, Francuska, Njemacka, China! Sad i Arapi dosli na red!
Kako se ono kaže : Ničija nije .... 🌅
Da, koriste