Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumnjam da ce im ovo kod bosnje proci, mi aplauzom nagradimo spustanje aviona i ustajemo se prije zaustavljanje aviona
Ako si letio sa SJJ, onda sigurno taj aplauz nisi cuo. Mozda za TZ ili banjaluckog
@ajkula Nije istina. Meni se tri puta desilo da sam cuo aplauz u tri razlicita aviona na SJJ. Doduse, jednom je fakat zasluzio, kijamet bio, maglustina a snijeg padao.... ludilo, sat kruzili iznad grada i brat spusti. Svi letovi poslije toga su otkazani taj dan bili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
letimo sa kantićem
Znači, ostaje ono: "Majstore, ima izać!"
Koliko maski za let od 15 sati?
toliko prednosti donosi ova korona. placanje karticom, nema ustajanja cim avion sleti pa se provlace ko macke da uzmu kofer da bi stajali u prolazu! ma milina! nema guzve u restoranim. Corono sestro!!
Cccccc nevjerovatno ljudska glupost ovaj sto je pisao Ovaj tekst nikad nije vidio avion a Kamoli letio sa njim prva klasa ulazi prva / biznis klas ulazi Odma Za njima / onda ona ekonomi Klas ulazi zadnja pa ti Onda skontaj Ko izlazi Ko za njim ide Itd cccc
Samo vi prozivajte. Nadam se da cete po brojevima sjedista a ne po imenima. Koliko sati ce trajati ukrc. iskrc.? Ako bude kompanija sa manje maltretiranja bit ce i putnika koji ce birati takve kompanije. U avionu je nemoguce sprovoditi pandemijske mjere ali ih je moguce glumiti. Sto otpor ljudi bude manji, zivot, nakon korone, ce biti tezi!
Avio kompanija koja leti za SJJ nije relevantna, vazna je klijentela - a ponasanje doticne je isto u svim avionima za SJJ - identicno onome putnika iz autobusa brace Krstic iz filma Ko to tamo peva.
@Shasha kako je u Trebinju na aerodromu?
haj probajte to uvest u austria airlinesu na letu bec sarajevo. mislim da be mozete vise bagre vidjet na jednom mjestu nego kad je taj let na rasporedu
Ne moze to proci, Turak je ko i nas Bosnjo naviko da se gura i pravi guzvu svugdje gdje dodje, pogotovo ako ima jagme kakve
@PriglavakSevdalija Turak jedan od vodecih svjetkih avio kompanija. Vjerovatno zato sto je "navikao da se gura i pravi guzvu ko i nas Bosnjo"
Sikikler ve dikiler 😂😂😂
Kako glupani vise ne shvate maska pogotovo onaj model sto je kirurzi nose apsolutno nista ne pomaze.
@BijeliLukSkywalker pomaze da ne zarazis druge. PO STOTI PUT KONJU!!!!!!
Pri ulasku ili (ukrcavanju, utovaru robe) i pri izlasku (iskrcavanju, istovaru robe) PUTNIKAA. H. b. m ti novinar(a)ku iz Duterteove skole. 😂
u turkishu to nikad nije ni bilo
Zato u wizz-u jedno preko drugog
Şimdi ✈️ hazırlanma zamanı! Sağlıklı uçuş için Šta kaže ovaj jaro?
@VAJSERVAGA sada je vrijeme da budemo spremni za let zdravi 😂 wtf izjava😂😂😂
#ostanikući il se guraj po avionima😃