Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno otkrivaju istinski razlog zbog čega je i nastala migrabtska kriza 2015. pa cijela Evropa ispašta, nikakav humanizam već nedostatak jeftine radne snage.
A ministrica vanjskih poslova je iz stranke Zelenih koja se zalagala i u Merkelovoj vladi da se sve i jedan migrant primi u Njemačku. Haos će napraviti Zeleni.
Njemci se ne zene, ne radjaju djecu, opijaju se, drogiraju se, opste sa zivotinjama, trose pare na putovanja, orgije……..Ne svi, ali dosta njih. I onda ovi nacionalisti se cude sto ce Njemacka, a i dobar dio Evrope za 50 godina postati muslimanska. I sto ce muslimani za 50 godina biti mozda polovina evropskog stanovnistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemate potrebe ta migrantima iz Azije, samo na Balkan dođite i par agencija ovdje dovedite sa besplatnim učenjem Njemačkog i eto nas, integrisani. Ionako Balkanski bazen treba prazniti, ne znaju drugo do ratovati.
Nije Balkanac integrisan u zapadno drustvo, a ne zaboravi i Balkanci su migranti
Da su se htjeli integrirati u trziste rada, ne bi od svojih drzava stvorili vukojebine!
zbog toga ce vrlo brzo njemacka postati pod SAD-a, nema kakve mrake nema, nasilje, ubistva, droga su na svakodnevnom redu, samo sto mediji odradjuju dobar posao i zataskaju da se ne digne panika medju domacim stanovnistvom, slobodnih i nezavisnih medija vec duze vrijeme ne postoje vise u njemackoj
to znaci da bi za 3 godine BiH mogla ostati bez stanovnistva :D
mi volimo kenjati drugima kako treba da vode drzavu, a vidi gdje zivimo
Dovedu migrante, daju im socijalnu pomoc, stanove, oni se naviknu i poslije niko od njih nece da radi. Ko veli, sto bi ja radio, dobijam pare dzaba i setam se lagano Njemackom.
Zeleni su inače za quraz i u bih i svugdje....
"uzor u odnosu prema migrantima trebaju biti Kanada, Novi Zeland i Australija" te zemlje skoro ne upuštaju migrante u zemlju nego samo dobro obrazovne i iskusne radnike. Šta on misli zbog čega ja čekam već 10 godina da mogu imigrirati za Australiju.
Bolje bit migrant nego bosnjak
Balkanci sa stručnim diplomama imaju (na)učiti njemački pa malo čekati radnu vizu i po dvije tri godine a ovi odma kuća poso džamija. Za njemce preskupa i nedovoljno produktivna balkanska radna snaga. Es vidio šta je ekonomija
Zovite balkance radiče vam jeftinije nego migranti..
Eto idite balkanci u obecanu zemlju gurajte se sa migrantima na bausteli i pranju gozica babama a nemojte da gradite i cijenite svoje zemlje gurajte se po bijednim stanovima za malo eura imate priliku haha
Pa što ih ne u vezu iz Bjelorusije i ove naše jadnike iz Bosne!
Oni ne žele nas kao imigrante jer znaju da smo na njihovom nivou inteligencije njima trebaju doslovno retrdusi koji ce cistiti ulice i wc šolje
Niste starijii od nas.
Ludi Hitler je tija pokoriti Evropu ratom, a pokorili su je mirom.