Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nisu tako u Bosni otvorili? Jer nisu iz Bosne imali sta uzeti, a u Ukrajini ima. Sve je profit, briga njih za ljude Ukrajince.
I ti bi da ozenis zenu nekih kvaliteta, ljepota, religijska opredjeljenost, tvoj osjecaj sa njom. Znaci li to da vas brak ne moze biti obostrano koristan? Kakav je to komentar koji si napisao uopste?
Pa, zar i ti sam priznaješ da je Bosna i Hercegovina sirotinja naspram Ukrajine? Zašto bi otvorili fabriku u zemlji simpatizera Turske i Rusije????? NARAVNO da NIKAD neće. Otvaraju u zemlji koja je u potpunosti opredijeljena za zapad.
Turska objavljuje da ce u BiH otvoriti fabriku obicnih i velikih maksuz Selama
a ovamo vucicu investira
Hoće li biti oglas za posao na klixPosao? Uslovi dobri, dok se ne zapuca :)
Ukrajina uskoro nece ni postojati,rusi ce ubrzo na poljsku granicu
Ma svakako. 😄 Uskoro. Specijalna vojna operacija od 3 dana da se promijeni režim u Kijevu. 😆😆😆😆😆
pa ti nisi normalan,haj što su srpski glupani kao ti govorili to na početku rata jer su mislili da je Rusija neka super sila nego krezava srpska fukara to misli i danas nakon godinu i po i kad vide da ti nesposobni Rusi ne mogu ni jedan grad više da uzmu 😅😅
Puno rusofila u komentarima, ne vjeruju sta se desava hahaha mislili da ce Rusija u Berlin ući 😅😅😅
Nema teoretski šanse dok god postoje hipersonicne rakete! Ovo je vijest za lakoumne pelcovane ovčice, oni vjeruju cijelom shitu plasiranom iz WEFa!
Otvorit ce al pomocu filmskih trikova
Hocel na struju ici?
Znaci za ocekivat je i dalje belaje i nemire i sve ove tzv. krize ..
Pravio je i Krup 1941-45, pravice i sad Rheinmetall. S njjima tesko ko da moze.
Zar nisu Rusi na Dunavu.Buhahaha......
Eh da su nama pomogli 1%….
Pomoci ce ti, ako sam sebi pomognes. Ali posto mi sami sebe tjeramo u saht, nece ti vise niko pomoci.
Fino, kakve masine pravi ovaj Rheinmettal. Da hoće u da se ima prilika nase ljude iz namjenske industrije poslati da tamo budu čistači i posluga ali da nauče nesto..
Njemacka je bosnjacima od 1992-1995 slala rizu, brasno i makarone, a ukrajincima ce otvoriti fabriku da proizvode borbena vozila.
Ta fabrika ako nema neki magicni štit bice aktivna tri dana
Ti isto ko mali.
Njemacka je bosnjacima od 2992-1995 slala rizu, brasno i makarone, a ukrajincima ce otvoriti fabriku da proizvode borbena vozila,
Suti bolan, ko zna sta je ovo sve i na sta ce zavrsiti...