Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA jel ovo dragi ALahu neka vlada, stečajna komisija ili emisija ISPUNI MI ŽELJU !! JA kad kažem to je prelazna šerijatska vlada, na mene drvlje i kamenje !
Nije se Fahro stigao utaliti, bi zauzet iza rešetaka, do 15. septembra valjda hoće :D
Prodaja na berzi trenutno se čini kao najpoštenija opcija. Jedino tako ćemo izbjeći da naši političari dobijaju provizije od prodaje državne imovine. Firmu dobija onaj koji ponudi najviše - nema tu kafanskih dogovora. Dosta je bilo vladavine ovih naših lokalnih šerifa koji samo gledaju svoju korist i zapošljavaju svoje ljude. Ne gleda se tu ko je sposoban, već ko je podoban. Treba pustiti nove ljude da dođu i pokrenu te firme, to je jedini način da dođe do promjene u ovoj zemlji.
kakve mutne radnje samo sto je nas narod glup pa nasjeda na ovakve price i fore.
Pa sta fali da da i to kupi sandzo i tako su sve kupili😀
E moj fadilje.. ...konj handri dorata😀😀 Ovo fahro kupuje vrijeme da skupi pare (posudi od bivse zene) kako bi on sve to pokupovao 😂
Dogovorena prodaje je predviđen za kurban bajram desetog septembra . DOBAR IM I DEBEO OVAJ KURBAN FDS ! Islamska zajednica PREZADOVOLJNA.
Dogovorena prodaje je predviđen za kurban bajram desetog septembra . DOBAR IM I DEBEO OVAJ KURBAN FDS ! Islamska zajednica PREZADOVOLJNA.
Moj Fadile …pao si mi u očima skroz …ako ti je Fahro mjerilo poštenja , ako likovni umjetnik s vrha tornjeva kliče da si ti lopov ( a čini mi se da nisi ) i ti se trzaš i udovoljavaš mu onda jadna li nam budućnost ...
Jedina prilika da se održi front, prema totalitarnom i kriminalnom SDA, je nakon Lagumđijie, kojem je upravo baš iz ovih razloga, narod ukazao povjerenje, je definitivno propala. Sada je sve završeno, jer vladajuči pojačavaju broj svojih glasaća nagurivajući ih na izmišljena radna mjesta i kao sa ovim, nastavljaju da prodaju, sve što se prodati može, a od toga šira zajednica nejma ni marke koristi.
ISPOŠTOVO GA MAKSIMALNO.
Sve ce rasprodati. Jednog dana kada budemo duzni kosu s glave, samo ce nam narediti da se iselimo, jer ne zivimo na svojoj zemlji
To ti je ono, hajmo se sad dogovorit, kao mi ćemo da prodajemo dionice FDS-a, a vi nam kao zatražite da to obustavimo, da ispadne kako se mi slažemo i dogovaramo (pred izbore)... cirkus..
nije mougće1
Srusiste i ovo majmuni
jos malo