Komentari (406)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj se s nama zajebava
@MujinGumeniCevap7 Handri nas ubavo.
@MujinGumeniCevap7 U facu nam se smije. Neka kad smo dozvolili sebi to.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
O majku ti lopovsku... ti si najveca steta. Fadile, sjasi nam sa vrata
Vanzemaljci su među nama.
Poludio....
Ma seru nam godinama i opet su na vlasti. Zaboli njih za narod.
U zatvor.
Moj Dilfa. Kad se ti porediš sa rep.mrskom, nisi onda ni bolji od njih.
Ja veceg lopova u zivotu nisam vidio!!!
Kakav je ovo uhljup
na kojim je ovaj drogama haman da se lupa vakcinama protiv korone ovaj ublehas samo sere i ublehe prica a od dijela nema nista do sad sve sto je obecao sve je slagao i sve je pokrao
svi nam se smeju....... :(
nadam se da ces zavrsiti u zatvoru napokon pa neces imati veze sa ekonomskim rastom
Ma marš u pizdu materinu.
Najzalosnije je sto ce se gamad izvuci..Jedno-dva zrtvena janja a Bakir i ekipa podmireni.Nece oni sjasit i nece se Bosna promjeniti dok svi skupa neodlete u zrak...Treba presjednistvo skupa sa ostalim lopovima dici u zrak-dosto je bilo!Jesu 30 godina krali i sijali mrznju medu narodom,vodeni politikom-zavadi pa vladaj.Mislite da smo budale,pa jesmo kad nismo nista poduzeli..Al naci ce se neka jos veca budala da vas digne u zrak.Bando lopovska!!!
Fadil lično i njegovi "stručnjaci" za koronu i pandemiju, unište radna mjesta svojim idiotskim mjerama, a onda svijetla obraza to nazove izgubljenim radnim mjestima, kao nema to veze s njim. Da imate znanja, sposobnosti, časti, obraza i m. od muda, postupili bi ste ko Šveđani, a ne da se trkate sa Vučićem ko će više dati guzice MMFu i Gejtsu.
Ne sumnjam, sad će podići PDV na 24%, pa će onda državnim službama podići plate da ne osjete promjenu PDV-a, a ti se sirotinjo kupaj.
u svakom pogledu sve vise i vise napredujem,,