Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrisit' ce se i vc5 jednog lijepog dana ali kruzni tok Boljakov, to osmo svjetsko cudo, nikada.
Stavite sad kamere da ne zaboravite i ako može ograničenje na 60 😂
E.M. novinaru. Smiješ li pitati šta je sa zastojem sa radovima kod Nemile i koji su tu rokovi?
najbolje od svega je što će zaobići doboj, nekada tako fin i pitom gradić.
Zavrsite to vise. Hifa sve jeftino kupila, pa prodao drzavi
Svi hejtere, mozete da znate šta. Jel moguće da se neko ugradio? Nikad ne isključi. Jel ide sporo? Ide. Ali brate neka se gradi, neka ide naprijed, da se ovo više konačno završi. Niste svjesni koliko je povezivanje Sarajeva i Doboja/Banja Luke/Hrvatskog autoputa važno za nas. Ovo je monumentalno kada se završi. I niste svjesni koliko fakat jest nezgodan teren za izgradnju. Projekat je ovo. Jednom kad bude gotovo ostaje svima nama.
hajmo svi hejteri i zestoki kriticari uzet slobodan vikend da pomognemo i volontiramo dva dana u izgradnji autoputa, najozibiljnije. evo ja prvi, od mene prevoz iz Sa do tamo, dorucak(al pravi radnicki) i radne rukavice za ekipu, al obavezno da idemo dok je hladno pa da se sami uvjerimo koliko je to lahko raditi i kako se brzo radi, a onda u toplu kucu pa iskren komentar ostaviti i podijeliti sa svima utiske.
lopovi prave kratke dionice 20 god.
Hvala turcima sto nam prave autoputeve
A sto im hvala EU placa a oni kasiraju a nasi ljudi rade sto ga kakir poso uveza
Početak gradnje AUTOCESTE VC 1998 završetak se predpostavlja 2030. 32 godine. Novine pune senzacija. Klix u deliriju iz članka u članak. Dionica ova ona. Nama uživaju novac Drugima pune račune
Zar dionica kroz Prenj nije najskuplja?🤔
jeste, kad se počne raditi. Do tada je ova
Ozimice su najbliže Maglaju, a i bile su nekad u ovoj opštini. Sad su Zepcu, ostalo je Tesanj. Ova dionica ima veze sa Dobojem kao Svrakino sa Berlinom. Vidis znanje autora clanka o geografiji.
Ozimice nisu nikada bile u Maglaju, uvijek su pripadale Žepču, a i duplo su bliže Žepču nego Maglaju! Zemljopis ti nije jača strana!
Putnikovo brdo je u Doboju. Nisi ni ti sa geografijom najjači.
Izvrsili sjecu drzavne sume i grade na drzavnom zenljistu. Kako, ako je zabrana raspolaganja drzavnim zemljistem? Kako su JP Autoceste ili bilo ko drugi dobili tu zemlju? To samo pokazuje kakav je apsurd sa Zakonom o zabrani raspolaganja drzavnom imovinom.
opaaaaaa, već u junu 2026 . Samo jos 2 i po godine
jest mukotrpno, predugo ali ipak pozitivna vijest. zamislite koliko će novca doći u BiH za vrijeme sezone pa cijela evropa će umjesto hrvatske izabrati bih, turisti koji idu Albaniju, grčku, crna Gora itd to su milijarde
Haj ne dipr