Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve vijesti zelimo!
Odes na naplatno mjesto da kupis tag uredjaj zaposlenici kazu nemamo na stanju, nemamo kutija, dodji sutra...isto ko da im je mrsko uzet papire i odradit taj poso.
HVALA HDZ i Dini Konakoviću!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo
Bilo bi dobro da se moze ovo aktivirati i na gp Bijaca - Nova Sela, tacnije naplatno mjesto Carapine u HR. Dodao bih jos Zupanju i Okucane
HVALA HDZ i Dini Konakoviću!
Dakle punos uredjak posebno u FBiH, RS i Hrvatskoj u RS ne znas koliko imas na racunu . Dalje, ako vec trazite prepaid varijantu, odnosno da se uredjaj napuni, zasto postupak kupovine nije jednostavan kao kad se kupuje SIM kartica za mobitel? Zasto trazite sve te informacije, a gospodja na salteru vazna kao da je maticar.
Plati u Bosni potrosi u HR. Koja je pogodnost za BiH zamolio bih mozgove da odgovore !?
Zeznuto je što se treba otići do Splita u Dugopolje kako bi ovo instalirali. Ali super vijest.
Šef službe za naplatu JP Autoceste Federacije BiH Dario Džolo Kako nije Mensur nego baš Dario da broji pare?
Za nekoga dobro za mene nista posebno ne mogu maknuti nigdje iz ove ushhrane drzave.
najjednostavnije je da se sa balansa koji vec imam na tagu skidaju sredstva, ali ocito to nije bilo izvodivo, ili se nema medjusobnog povjerenja i vjerovatno sredstva ne bi bila pravovremeno transferisana na ime vlasnika auto puta.
Ovo ima smisla ako putuješ u HR sedmično jedanput.
bilo bi dobro da moze aktivacija na Bijaci, jer to je direktan ulaz iz BiH sa konekcijom i granicom koja vodi auto putem. Svakako je dobro da se poejdnostavi i ubrza sistem
kakva glupost. ne ideja već izvedba. pa šta mi znači ako moram registrirati sve i ići lično ili kako već. EEEE jesu vam stranački developeri koje papreno plaćate toliko nakaradan sistem napravili da se ne može odraditi migracija i integracija sa drugim sistemima. užas. ali stvarno užas.
odes jednom i zavrsis, kao sto si kod nas jednom otisao i zavrsio acc tag
HVALA HDZ i Dini Konakoviću!
Ne valja to. LOSE. Ko prodje prefakturisite za FBIH i vozdra, kakve registracije. Više vremena provesti za registraciju nego cekati prolaz za jednom godisnje proci..
Hrvatska i BiH konfederacija.
Hvala HDZ!
Opet daj kopiju ovog onog pa Autoceste sce to već imaju u sistemu..
zastita licnih podataka, ne smiju slati tvoju saobracajnu tek tako, prvo ti licno potpisi ugovor sa HAC-om pa im onda ustupi svoje podatke
Treba li ih registrovati posebno kao shto to treba u Autoputevima RS?!