Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatwlj mi osjedio samo sto je pokrenuo obrt zbog papirologije... Toliko o tome
Dobra Melisa k'o dobar dan
sve go lopov i uhljeb
Hoce Londrc da bude nacelnica opcine ili ce na biro
Hasan najgori nacelnik u istoriji….
"... za mlade poduzetnike", pokaze mi zenu u tridesetima
De dalju ljudima bliskim kako bih svi bili zadovoljni pusti te price nadji mladje od 35 godina da je dobio posticaj ili da pravi pravu pricu u općini smijesno sve postalo
startup frizerski salon
Pet mjeseci cekam da mi opcina Novo Sarajevo promjeni rjesenje o obrtu, i sam Bog zna koliko cu jos cekati, najgora opcina u Kantonu.
Glasali ste za Tanovića i katastrofalno vijeće nema potrebe da se sada žalite. Rece Senad Hadzifejzovic na N1 neka ode SDA pa makar nam bilo gore.
Ma sve je to ok onako individualno ali nema tu ekonomije...