Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi mozemo da izvozimo najvrjedniji resurs na svijetu tj vodu a umjesto toga imamo npr jednog nacelnika jedne pripizdine u najmanju ruku koji kaze da nem rijeke teku onako bezveze.
Rusija ima najvece zalihe pijace vode na planeti...to je nafta budućnosti
Bosna uvozi više vode nego što izvozi
--- Cijene su nedugo nakon početka rata porasle za 62 posto.--- Ako je ulje bilo 1,80KM,a sada je 5,40KM,kojom matematičkom operacijom ste došli to toga da je to 62 posto?Vama bi i Johann Carl Friedrich Gauß pozavidio.
A kod nas poljoprivredna dobra prazna. Gajimo samo podsticaje iz budzeta
Pa je EU pustila nizbrdo
Stanite malo ovi kupe 80% zita ovi drugi 40% svojih potreba i 40% svjetske zalihe. Ovaj članak bi svima konačno trebao objelodaniti kakvim nas glupostima filuju. Ulje poskupilo 62% kod nas 150%. Ne vjerujem vise ni kad kažu da je ukrajina ukrajina do te mjere gluposti pišu. Ne samo klix nego cijeli svijet.
I Tuzlanska so 🤣
Dok nije rat poceo niko to nike znao…
Zaboravili ste i tuzlansku so, jer je i ona poskupila zbog rata u Ukrajini.
kako je moguće da Bimalovo ulje koje je proizvedeno prije ovog incidenta sa Ukrajinom se prodaje za 70%veću cijenu?? dakle imali smo gotov proizvoda na teritoriji BIH ne kontam u čemu je fora,kako je to dozvoljeno?
To nas nasi pljackaju
A Tuzlanska sol?
treba se okrenut maslinovom ulju
Ukrajina je gotova stvar...Rusija uzima pola drzave a druga polovina ce biti tampon zona......Svi su toga svesni pa su sad poslali Prkosi da zakuca na Tajvanu kako bi se paznja preusmerila 🇷🇸🇷🇺🇨🇳
Rusija bi trebala pripaziti da im Kina ne uzme pola države, a ne da će oni uzeti pola Ukrajine :) Srpski vlažni snovi, kao što errorcode kaže..... Uhvatili se Rusa, a ovi su "na putu prema dole". Eto i Vučić vozi oružje Ukrajincima, pa ga Putin preko Bjelorusije upozorava da pazi što radi!
Nikako ne kontam,kako to, da citav svijet zavisi od Ukrajine, cijene svega, od auto guma, goriva, čipovq, frižidera, tv, riže žita … su skocile jer su rusi napali na Donbas i Lugansk?!?!… a oni bili kokuzi i prije ove agresije??…
Ukrajina ima najbolju zemlju na planeti - černozem - kao u Vojvodini.....EU je terala Ukrajinu da proizvodi jeftinu robu poput psenice dok oni proizvode skupe stvari
Ma sve nastimano korona rat kriza da bi se srednji stalez unistio