Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo mi pokradeni to je strašno, najkasnije do 2015e smo trebali imati cijeli koridor 5C spojen i barem neke brze ceste za Tuzlu i Krajinu... Ovi idioti otvaraju 6km puta koji su gradili 4 godine i to prikazuju kao uspjeh.
Kome mržnja nije pomutila vid i onda poturčeni divljaci... Baki ti si za psihijatrije bez zajebancikje, pomozi sebi i ljudima oko sebe
Mislim da je samo kod nas svakih 5 ili 6 km autoputa nakvo “svecano otvaranje” 😂
Nek je ono zastavu metnulo…ljetos vozim od rođe malog iz austrije …i djete mislilo da smo u rusiji…
Ozvaničen prvi kilometar kao dionica koji kraljevi 😂
Neka lajkaju osuneceni , koji misle da je RS protektorat, izgradio na stotine kilometara vsh od pederalnog protektorata👌😎
@MSL1 nemoj da ti dodjem ispred kuce, i da ti polupam to malo betona okucnice, sto imas😎💪👌👌Treba nam za put TZ-SA.
Ovo bi bivse " Omladinske radne akcije " za 6 mjeseca uradile
Kad bi Svilaj spojili sa ovim, onda je to vec nesto. Fakticki kad dodjes do Doboja, vec si na autoputu prema ZG, BG ili Budimpesti. Medjutim bojim se da se tu jos nista ne radi.
@hakem80 Da, to je kad ides na zapad, ali ako ces prema Budimpesti ili u Rumuniju, Bugarsku onda je bolje na Svilaj. Cak i ako ces u Prag ili Bec isplatljivije je preko Budimpeste plus ne placas preskupu vinjetu u Sloveniji.
Super. Kroz hercegovinu i srbsku se prave autoceste. Federacija stoji …..
Koridor VC.
Jel vam pjevo debeli
Imatel šta jest u tom rs-u
Moze li mi neko pojasniti gdje se nalazi ova dionica? Ako je to Kostajnica, kod Hrvatske kostajnice onda to ne bi trebalo da ima nikakve veze sa Vc-om. A po ovim nazivima petlji ne mogu da skontam gdje je :/
Kostajnica je selo kod Doboja.Na starom putu prema Modrici sa desne strane rijeke Bosne.
Ahaaaa. To je onaj most sto su napravili preko Bosne i tu se spaja. Fino. A jel to sad spojeno i sa onim autoputem BL-Kladari?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo ignorišite tk kantom sa putnom infrastrukturom obit će vam se o glavu mamlazi!
Kakva svečanost ako baja mikrofon ne uzima.
U pe ce entitetu makar krpe stari asfalt, oko Banjaluke navlače i novi, dok u Pederaciji rade samo u i oko Sarajeva. Nemojte se smijati na ovih 6 kilometara za 3 godine.