Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih na njihovom mjestu glasao u oktobru za Dodika. On će spasiti 'republiku' šumsku i ograničiti uvoz proizvoda iz susjedne Frbije... 🤣
Pa u jednu ruku Dodik ce ih spasiti jer je on šumsku izcjedio ko limun
Mi uvozimo i makarone...
Vodu uvozimo haloo
Bome odkako Dodiku ne sjedose od Januara ove Godine 125 Miliona Kredita MMF-A pocela je i Kriza za Meso,sta Ozbiljne Sankcije sve mogu🤭.
Jos samo vise uvoza treba.Ionako su cucnuli.Pa nek prodaju dodonu gorici i ostalim ikonama.
Za ne povjerovat da je turska najveci proizvodjac i izvoznik svinjskog mesa na balkanu skontali koliko susjedi vole klempu najvise izvoze bugarima i grcima rumunima izvoze klempovinu u bih srbiju i hrvatsku a mi njima janjetinu i govedinu
Znači i stoku hranite sojom, a ne samo perad odvratnu... pa nije ni čudo da se bosanci pretvaraju u histerične troguze debeljake i slabiće sa ženskim butinama. Feminizirate nam naciju, bagro profiterska. Ko god da je uvezao soju na naše tržište - dabogda crko skupa sa familijom svojom.
Volio bi da bar jedna TV kuca napravi dokumentarac o BH privredi ali da snimi i pokaže sve farme goveda (kojih nemamo), a jedemo mesa ubijamo se i čak mi kao izvozimo meso!
Svirajte gusle i pjevajte borbene🐽
Najbolje nista ne uvozit da nam vi tusite sta hocete kako hocete i naravno sto skuplje. Kupujte uvozno provjerene jeftinije kvalitetnije itd. Proizvedite bolje od uvoznog samo cu od vas kupovat dotle mars
A ništa, odvojite se jbga, pa će biti bolje
Potrebno je preispitati kako da nas njemacka konkurise, njemacka satnica minimalna 12 Eu, a meso jeftinije dali mi ocemo da se nerealno ophodimo i kukamo.
Potrebno je preispitati kako da nas njemacka konkurise, njemacka satnica minimalna 12 Eu, a meso jeftinije dali mi ocemo da se nerealno ophodimo i kukamo.
Ako već ne možete konkurisati sa cijenama probajte kvalitetom i marketingom.
Meso iz srbije smeta poljoprivrednicima iz RS-a? Izdajice srpskog naroda! Kako da vam smeta nesta iz srbije amaaan bre.. Da nije mozda zato sto ne zaradjuje nijedna osoba iz RS-a na tome kao i sto se gube pare od poreza kojim bi inace RS mogao nesta uraditi?
Ministar na baterije Klosarac
Pozdravio vas onaj vaš ministar zadužen za to!
Dokle god nam budu jeftiniji uvozni proizvodi od domaćih tako će i biti . Država treba smanjiti poreze i namete privrednicima i samim tim im narediti da smanje cijene proizvoda i povećaju plate i uplatu doprinosa radnicima. Kod sve domaće je skuplje od uvoza upravo iz ovih razloga.