Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radim samo iz jednog jedinog razloga, da preživim sebe i porodicu.
Vala nemam ljubav prema poslu ali imam prema parama i da sebi obezbjedim laksi zivot,a posao ne volim brate ,sto bi radio da mogu sjediti i oko kuce pomalo nesta raduckat radi cejfa
Ljubav????
Posao jeste bitan.Okruzenje. ljudi sa kojima radite je bitniji.Naravno plat .stimulacija.Ukoliko se sve ove Komponente ne poklope.Posao nema smisla.Samo radite posao koji ce vas ciniti sretno.ako imallo iamate sumje u bilo koji od gore navedenih komponenata.Mjenjajte posao. nemojte izgubiti vrjeme.Nepokusavjte nikome udivoljti. jer necete uspjeti.to je gubljenje vremena. novca. zadravlja i vaseg zadovoljstva.
e jesi pametan svaka ti cast
Haj razligu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)