Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ako je ovo zavrsna faza radova XD
McD is ok, ako nista drugo, cisci je od svake ascinice u drzavi. jedino ste je skup, tacnije cijene su iste kao svugdje, ali je nasa kupovna moc nikakva, pa tako McD ispada luksuz, dok je na zapadu najjeftinija opcija brze hrane.
@Antimarimahunas ... i ćevapi se jedu prstima. kad si se spustio u čaršiju, seljačino.
@Racio6th mama ti je moron hebem ti mamru i sve sto imas....krezubo jedan
Sad ce ga srbadija popljuvat a i islamisti ce trazit halal
“Drive In” ili “Drive thru” jer asocira na prolaz ili voznju sa autom pored prozora restorana (gdje se uzima hrana). Ideja je da se Proda sto vise zamrznutih sendvica :). Dok sa druge strane sama rijec “Drive” asocira na samu voznju objekta. Ako kazete mcdonalds drive, znaci da je sam restoran na tockovima :))). Malo edukacije nije za bacit ;).
Dobro pa nisu napisali Drive-by kakvi su to seljaci
Velika stvar
Drive-thru klixovci, DRIVE-THRU restoran
Na svakom Mc-u u svijetu gdje ima opcija narudzbe iz auta, pise Drive In a mi pametnjakovici im trebamo reci kako ce se pisati na njihovom jeziku...sta oni znaju, trebaju nas pitati...