Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo gledati jeli neki pajkan više puta razmisliti
Ne lupajte. plata min 2000 KM puni doprinos 5 dana 8 h dnevno
Jel dosta vise sefova?
Od kurcijalnog značaja je raspitati se ko je vlasnik, a zatim naglasiti da imate istančane živce, naglasiti da niste za dinamičan i stresan rad i da vam ne pada na pamet imati 20 min pauze za pišanje i jelo u isto vrijeme, pri tome još da niste spremni radit za minimalac a da vam nadredjeni bude nadporosječno bezobrazan, ne školovan i površan cv se ne morate truditi da kucate samo čvrsto stegnite ruku prilikom rukovanja taj dojam je presudan
na platu
Ovo vrijedi samo za razvijene zemlje, kod nas kad idete na intervju za posao barem ponijeti pola kile kafe,kocke šećera i sok na razmučivanje.
I jedan umjetni penis od 40 cm
treba obratit pažnju na asima
I na Niksica i Tanovica.
Sve je lijepo objasnio Krle,
ja ga odma pitam kolka tipla paša moj predobri.......i nijedan me nije primio, ne znam šo? :(
Pa jbg,ti bi odma i platu da imas,mora se prvo odraditi par mjeseci dzaba pa se tek onda prica o plati.Naravnio,i bez slobodnog dana,to se podrazumijeva.
Sam sebi sef
Šef samo gleda kako da roba iscjedi ko limun i da ga zamjeni svježim mesom
@Antidemokrata tako je
Ali empatično, uz riječi podrške, da je u ovoj fazi neophodno da se više fokusiraš..