Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Anis kaze bio vlasnik uspjesne kompanije u Njemackoj a toliko je bila uspjesna da nije mogao ovde otvoriti firmu bez jahanja na budzet i u Njemackoj uplacivao porez a nas vrli nacelnik mu daje nase pare a za ljude u potrebi nema para.Kako je ovaj iz Njemacke ispunio uslove konkursa a da preko stele naravno jer kod nas ne ide drugacije
Ovaj Rumenko i ubica zamaze oci narodu sa 15 sitnih ugovora,a od Tibre,Hife,Binga a preko Huse Cesira i drugih investitora ireketirao milione za sebe.Hadjibajric je amater za ovog kleptomana.
neka vrati pare od bazena na dobrinji u budzet
Koji kokuzi nam dolaze! Anes rodjen.i zivi u njemackoj i zbog poticaja od 7.000km dolazi u novi grad? Koja ubleha!