Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova anksioznost u nedjelju navecer me prati od kad sam krenuo u skolu
I kad promijenim posao, dodjem na novi, nakon mjesec dana mi se isti simptomi javljaju, e sta onda?
Tijelo ko da mi govori, idi druze na Mauricijus i uzivaj, nije rad za tebe
Prvi put da sve rubrike mogu oznaciti sa kvakicom!
Posao radim samo zbog novca. Ne bih nikad radio da ne moram. Rijetki su ti poslovi koje bi radio iz ljubavi. Novac je mjera svih poslova, sve ostalo su price da bi se radnik manje platio. Osjecanja i ljubav su prevara i metoda da te se manje plati.
Napisite radije clanak: 10 nacina kako da preko veze promijenite posao
Ovaj klix bas ko da si otvorio neku bajku da citas. Ko od nas nije na birou je uspio nekako da dode do posla. Kakav god taj poso bio on nam hrani porodice i da sad trazimo kao neki drugi, jer nam se nesto ne svidja. Jos mi se manje od svega tog svidja je to da nemam porodicu nahranit. Nepricajte bajke o tom da promjenimo posao, ko ga ima kakav god bio nece ga olahko napustit
Je li ovo Emela napisala tekst?
prvom prilikom bi ga mjenjo ali prilike nigdhe ....
jes da se nude na svakom koraku
Kakvo ba srce. 4500 milje eura na ruke, 35 sati radna sedmica. oko 45 dana (radnih) godisnjeg sa prekovremenim satima. al dosadan posao jbg. samo koji nije dosadan...
hos da se mjenjamo
Ovo je tekst koji vazi za situaciju u POJEDINIM zapadnim zemljama. Kod nas gdje narod radi mimo svoje struke i poslove gdje poslodavac gleda, skoro sve i jedan, samo da te iskoristi maksimalno dok mu trebas a cim pocnes neka svoja prava traziti zamjenjen si ovu teoriju da trebas zamjeniti posao ne mozes primjeniti.
minimalno 5 od 10 faktora mi govore da sam pregorio na svom poslu kojeg radim vec 20 godina.
vazi evo odma