Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
traze sirotinju jel svabo nece za pisljivu platicu da radi
Traze one koji nemaju posla
yeb ga, pomiri se s tim da smo mi iz istočne europe jeftina radna snaga i pokretači njemačke ekonomije, umjesto svoje vlastite..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sad kad stranačka pješadija krene s pričom "ima posla, neće mladi da rade". Draga pješadijo, taj spin prebacivanja krivice na žrtvu da bi se amnestirao krivac istrošen je, mladi odlaze u normalne zemlje i gle čuda, HOĆE DA RADE I RADE, i za to su dobro plaćeni. OVDJE neće da rade, pametniji su od svojih roditelja koji su svoje zdravlje dali za 400 KM plate ili 300 KM penzije. Zato, mijenjajte strategiju, ova više ne pali.
evo prilike za adu novalic..
nek je u tuzli da ne kmece po internetu kako sve ode u centar
Bar neka se ovi iz Tuzle zaposle najvažnije je da budete ljubazni i uvjek osmjeh od uha do uha
Hem nemaš iskustva, al' redovno neko isto kao i ti (bez iskustva) dobj posao prije tebe..a kako? Pa lijepo, rođak mu se dogovorio sa šefom na kafi za tebe, ha ya. i onda tebi kaže-nepoznat si mi , nema k'o garantovat za tebe, čiji si ?
Uhvatio Bakir zlatnu kasiku. Kaze kasika: "Pusti me, i ispunicu ti 3 konstitutivna naroda nacionalizmom!!! 😁😁😁
Koji god oglas za posao trazi par god iskustva, ne kontam kako cemo mi koji tek trebaju da nadu posao, logicno da nemamo iskustva ni dana.
Traze mlado meso...Posebno djevojke!
Za lufthansu im fale nasi ljudi posto smo nauceni da strajkujemo.
Pa nemozes nigdje upasti😆😆😆, visok sam 180 cm, znam plivati , imam zav high school, ali nemam bas razvijene komunikativne vjestine, a neznam ni eng tecno, propade jos jedan posao😆😆😆.
fali mi centimetar HAHAHAHAHAHAHAHA
Jel to ona Lufthansa sto malo pa malo u strajku?
MA PRAVA PRILIKA,VAZDA U STRAJKU...
nevide ćorkane bošnje niko neće
@LJEPOSAVKA Al su zato srpkinje najtraženija roba za prostituciju
@UVBA dakako znam to