Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahhaah..ovo ni nadrealisti ne bi smislili
Šta je smiješno? Što se BiH gradi? Normalno da nadrealisti ne bi ovo smislili jer za njihovog vakta nije bilo ni kilometra autoputa. Haj sad odyebbaus
@komunjaroSjek2020 Smjesno je sto ti za sendvic ne izlazis iz supka SDA lihvarima. Popusti malo, protegni noge - pogledaj bijedu u kojoj zivis - a sve nam je to dala tvoja divna sdO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska je napravila 1200 kilometara za 5 6 godina i nisu imali toliko hvale kao ovi sto se hvale sa dionicama od 10 km koje jos nisu poceli raditi. Nesposobni korumpirani smetljari, kako vas nije stid hvalit se imaginarnim autoputem. Napisite koliko koilometara ste napravili u zadnjih 10 godina da su otvoreni. Republika Srpska je napravila 120 km u 5 6 godina, a manje pricaju od Federacije. Koji ste vi smradovi (mislim na politicare samoreklamere iz FBiH)..
😂👉👌
Terzić bandit.. Koliko se ugradio do sada u ovo sve?
@FinciSejdic Prije ce biti gotov Skadar na Bojani ne taj autoput. A pruga Brcko Banovici9 zavrsena za jedno ljeto u ono "pogano"vrijeme. I to jos bez neke masinerije.
...SDA ublehasi...
Uradi li se šta od akciza,hoće li biti bar prosipanja šljunka pred izbore!?
Adnan Terzić - čovjek koji u svom mandatu nije pustio nijedan kilometar autoputa. Bravo!
Prema Tuzli ni autoputa, ni brze ceste, niti zaobilaznice.
Može do Mostara biti gotovo za 20 godina na takav način.
Jedna slovenija koja je skoro iste velicine kao FBiH i slican broj stanovnika ima preko 600 kilometata autoputa i brze ceste, a FBiH jedva 100. Eto koliko zaostajemo.
Koja REKLAMA za 5 km AUTOPUTA !!! PREVARANTI, LOPOVI, ŠANERI...PRESTANITE uništavati ovu DRŽAVU, i zaglupljivati ovaj narod !!!
Hebala vas Hercegovina kompletna. Sve su ismjerili ka Hercegovini dok u unutrasnjost Bosne posebno prema Tuzli i kroz TK prema Evropi nikakve ceste niti ulaganja. Ne ide se za EU preko Hercegovine stoko SDAovska sarajevska hajvancad
Prave autoput sa jedno mjesalicom za betom ala "FADILA TRESE STRUJA" ....
Ima da sledi povisica akciza. Valja Cmakira hraniti i jos autoput praviti.
0 miliona kilometar!!!Jel od zlata!NAJVECA PLJACKA STOLJECA-DO PROSLE GODINE SU SAMO OD MMF UZELI 22 MILIJARDE EURA KREDITA!!!!ZA 20 GODINA RADA NA KORIDORU!GDJE SU TE PARE!!!!NAJVECA PLJACKA STOLJECA,STRANACKIH BOSOVA,MMFa I IZVODJACA RADOVA!!!NI PARA NI KORIDORA-JAVNA JE TAJNA DA JE MMF JOS PROSLE GODINE BLOKIRO IMOVINU 2 TELECOMA I 3 ELEKTRA,POD HIPOTEKU!A AKCIZE NESTAJU IZ SATA U SAT!!!!KOME PUT-PRAZNOJ ZEMLJI!PRA UNUCI OVO NECE ODPLATITI!!!KRMINAL NE VIDJENI!!!
Vjerujem da sd ugovor potpisao i da će se graditi. Vjerujem i da se namjerno čekalo godinu dana da se potpiše pred izbore. A ti se Muzafere kupaj...