Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Ameri guraju i to je dobro jer je sigurno da ce se uraditi vrlo brzo
@Gedeon da i bit će skuplji gas
USAID je više uradio u BiH nego svi političari zajedno
PREDIZBORNA UBLEHA !!! Koliko ih je na skupu, kao da je svečano OTVARANJE !!!
Propali bi bez Hrvatske i Amerike.
Nove linije gasa za BiH su dio civiliziranja bih sa čim će CIVILIZOVANI SVJET IMATI LJEPŠI ŽIVOT. VI KRITIČARI, SELJACI, I TUŽIBABE MOŽETE DA SE PUŠITE. Ne moraš nositi drvo na deseti sprat, rahet. Samo ti odvrne gas i grijanje i kuhanje lakše i DVA-TRI puta jeftinije i pet puta manje zagađuje neg drvo ili ugalj. Državi nekoliko problema s gasom skinute s glave, jeftinije,puno manje disajnih problema i smrtnih slučajeva.
Konačno sujetnim Rusima okrećemo leđa.
Samo investicija pred izbore da se narodu oći zamažu..
LNG je skuplji produkat
U jeku krize i "moze bit" recesije oni ko nesto grade..al to nije da grade..nego da kradu na tome..lopovi.
Čuj odvojkom?!
Ko je krajnji korisnik tog plina u BiH? Spajanje na postojeci gasovod da se moze manipulisati sa cijenama u nabavi a trpi krajnji potrosac i to je gasovod za Sarajevo ili grijesim..?
Problem je sto gasovod prolazi kroz BiH od ranih 80tih i nema niti jednog odvojka ili kraka za bilo koji grad osim za Sarajevo.. Ako ce se graditi plinska mreza za sve koji zele u BiH za kucanstva, ok ali ovo je opet samo za Sarajevo a ostali nek loze obucu, odjecu, knjige koje nam ionako ne trebaju jer smo nacitani dovoljno..
Opet 3 D ?
znaci preko hrv bicete 5,6 ruka i tako ce gas biti skuplji.a u srb se zavrsava turski tok,2021g krece gas a jedan krak ide ka RS a vi kupujte gas od hrv ili cekajte da se izgradi jonski gasovod.gasifikacija pokrece nekoliko grana industrije i srb ce RS snadbeti gasom a nijedan strani investitor nece da ti dodje ako nemas gas
Toliko smo izlagani i izvarani do sada, da više ne vjerujemo sami sebi. Bilo bi lijepo da se ovo realizuje, mada je na dugu štapu.
HAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA vic zemlja 😂😂😂