Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda na aparatima
Hahahapa nisu forto i njegov tata otvorili
Al nije ni sda. U tome je poenta. Nije u forti.
A sta i da je call centar sta to fali toj poziciji. Ludi rade koriste svoje znanje jezika i dobiju pare za to. Ne kontam komentare nikako, ne zeli svako da bude direktor tatine firme ili kozmeticarka da radi one strehe od trepavica. Lijepo je vidjeti bilo kakvu promjenu ne treba odmah blatiti na sve strane!
Vlada sa ovim dolaskom ovog call centra nema ama bas nista. Pa ovi vece ublehe od robota…
Neseri Forto Tita ti
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Šupljak pred izbore
Neka ovakvih supljaka pred izbore. Bolje nego o krvnim zrncima pricat.
Forto nek ti Babina firma vrati pare u budzet!
Hoce li neko biti prijavljen, hoce li se placati davanja na platu? Pitam za jarana!
pun mi je vise klinac ove price oko mladih i boracke populacije
Eto nas ko indijci, brsvo to je nas vrh trenutno.
Ocjene za ovu firmu su grozne, mnogo boljih call centara ima koji nemaju bas jak marketing. Iznad prosjecna plata ? Pa jest i 1100 je iznadprosjecna plata.. al nek si ti njih Forto doceko ko i ramoza i njegovu klapu. Ne mogu da vjerujem sta govorim ali glasam za SDA definitivno.
Joj komentara, druže ne sviđa ti se posao ideš dalje, šta pljuješ po ljudima koji bi tu radili, sve nešto iz poniženja radit, a od Babe cenera namaknuti nije sramota! Sve kontraši i nehljebari!
Od tog nema nista i da je Bakir umjesto Forte
call centar je velika investicija odjednom ? jadi moji
Eto otvaraju firme zahvaljujuci vladi ks al serendate brzveze
Najstresniji posao. 8 sati dnevno na telefonu i pod pritiskom. Žalosno gdje će nam omladina završiti. Sa 35 psihoze, neuroze, depresija, šećer, pritisak, masnoća. Vidi ih kući Forto. Nije te stid za ovo još od naših para platiti klixu da objavi.