Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak bar predlaze nesto za zaustavljanje divljanja cijena. Covjek je dao konkretan primjer sta se moze uraditi. Ali jok pametnjakovici ce da mu se smiju dok dudlaju shisu i igraju kladaru.
Ovaj momak je nedavno gostujuci na face tv javno rekao da cijene trebaju otici gore i da je to ok. Nije ni on načisto kome da se pristeka pa se gubi. Otprilike kakva drzava takav i analitičar. Nadam se samo da djecu uci ekonomiji a ne politikanstvu.
NE! Ukinu li akcize, iskihat cemo to na drugim mjestima i vise nego 0.5 KM litar ,ne zavaravaj se da je njima stalo do nas!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odavno ja govorim da ovog malog treba na neku bitnu finkciju staviti. Al mislim da bi se Fadil prije odreko i drzave nego feninga iz budzeta.
NE! Ukinu li akcize, iskihat cemo to na drugim mjestima i vise nego 0.5 KM litar ,ne zavaravaj se da je njima stalo do nas!
Inflacija obezvredjuje svaki radnikov napor da nesto zaradi. Ako se inflacija ovako nastavi mogla bi biti okidač za socijalne nemire.
valja uskratit budetlije uhljebe da ih se stresa da ce im se smanjiti budet...
Pa kako bi Federalna vlad onda krala pare?!
nek sad slusaju politicari struku
Dobro jutro kolumbo
A kako to provesti kad niti jednu promjenu u indirektnom oporezivanju ne može donijeti niko bez UO UIO? A, znate i vi, struka, tko je član UO i na koji se način bira. Sve dobro zamislimo bez toga KAKO ZAMIŠLJENO SPROVESTI!
Pa kako bi UHLJEBI bili UHLJEBI bez AKCIZA !!! I kako bi pokrivali GUBITKE JP i NESPOSOBNIH direktora i članova Upravnih odbora bez AKCIZA !!!
Kad je kriza u nekoj zemlji, ljudi ublažavaju i kazneni zakon, a kamoli akcize
Pametan čovjek, zaista treba bar privremeno suspendovati naplatu akciza. Ovo više nije normalno.
Kakav kriminalan ko biva zakon. Akciza ide isključivo u tekuću budžetsku potrošnju. Čista pljačka jadnog naroda. To nema ni u Biafriji. Grozno i sramno.
govorili su nama za covid,da moramo slušati struku---e bakire i novaliću---sada i vi poslušajte struku
Kako da Dilfac i ekipa uživaju u raskošnom životu ako im ne podarimo akcize.
Nista struka. Nema struke u vladajucoj kasti. Najvaznije je da mi glasamo za bosnjaka, hrvata i srbina. Nije bitno sto nas godinama uzimaju ko levate.
Da te bogdom poslušaju,al daj bože,samo im je bitno sljevanje u budžet .
Teško da će ove derikože na vlasti ovo prihvatiti