Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aerodromi Split i Dubrovnik placaju penale keshom HDZ-u da muti vodu i aerodrom Mostar drzi u rasulu i van konkurencije. Ovdje u Hercegovini to svi znamo, poodavno!
168 putnika? Pa boteje imo sam ja više gostiju u apartmanima ove godine do sad.. i oni se zovu aerodrom 😀
Ukleto prokleto!
I te radnike koji ništa ne rade a primaju platu ne plaća HDZ već mi. Tako je to kod ugroženih i majoriziranih.
haha mora da covic vodi to, gdje god se on pojavi cista propast
Unistili Aluminij. Najveceg izvoznika i aerodrom ce.
Broj zaposlenih raste i nema problema sa platama...pa jel vas stid bar malo?
Ovo ti je firma kao nas GRAS
Još dok se otvori aerodrom u Trebinju, oba će propasti a mi ćemo samo gledati nepotrebno zapošljavanje uhljeba i stranačkih potrčaka 💣
Ne treba biti prestrog prema upravi. Ipak nema nikakvog turizma u blizini. Jednostavno nema potencijala. A uprava i stranka znaju najbolje. Ovo je zavjera.
Nista od mostarskog aerodroma do to ne odobri Hrvatska i HDZ. On je konkurencija Dubrovniku i narocito Splitu preko kojeg dolaze hiljade hodocasnika u Medjugorje. HDZ se pobrino da ima autoput od Splita do Medjugorja. Sad su nevoljko odobrili gradnju autoputa od Medjugorja do Mostara. jer ne zele da mostarski aerodrom proradi. Na stranu sto bi to bio i najbolja alternativa sarajevskom aerodromu kad su magle.
nemojte biti tako strogi,168 jest možda malo ali recimo trebinjski aerodrom još nema ni jednog putnika,čak ni bihaćki još nema ni jednog putnika,nisu zadnji,inaće to su putnici od HDZ uhljebi.
HDZ lopovluk
Ovo sto radi ova struktura u vlasti je za zatvora a mozda bi bili i streljani da je drugi sistem. Nesposobni i Bosnjaci i Hrvati to ih jedino spaja u zracnoj luci. Sve mazlum do mazluma.
Kada se zavrsi autoput treba izorati to i posaditi groždje, isplativije je. Bice 1h od Sa autom sto je u metropolama normalno da sa aerodroma do lokacije putujes prevozom, a ovdje dodjes do Mostara.
neka se otvori aerodrom Bihac ima nas puno zainteresovanih cak vise od Mostara,ne bih vise nikad autom dolazio i stajao na granicama
taj aerodrom treba dati nekoj velikoj firmi sa iskustvom u koncesiju i maknuti ga sto vise od gradskih stuktura koje su Mostar unistile, to je daleko najgori veliki grad u BiH.