Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje imamo 10 letova sedmicno za London za koji treba viza, a ni jedan za Berlin, Pariz ili nedaj bože na neki otok u Španiju
Ti do Otoke ne mozes. Ne rise
Svaka cast
Svaka cast
Bog zna sta nam ulazi u drzavu jer mi nemamo kapaciteta sve to pregledati.
Kako radi ova Uprava uuuuuuu
uuuuuuu
Pokusao se zaposliti tu, ma nema teorije ako nemas nekog da te ubaci ili da platis.
Bravo Forto, bravo Šteta izvadili ste ovaj grad iz blata
Za lole bez prednjih zuba. Ko dolazi?.
A Tuzla ga ... žalosno.
Najlakse je Sarajevo okriviti za sve lose sto se desava van njega, a na izborima glasate za iste lopove 30 godina. Niste pomislili da je do vas, do vlasti, upreve aerodroma, poslovne politike. Ma jok, nije do vas, do Sarajeva je.
@"professor": u ovim slucaju se moze reci da je zbig Sarajve, tj aerodroma u Sarajevu. Tuzla je bila vodeca u tim stvarima, Sarajevo je kasnilo. Ali su sada stigli Tuzlu. Nista protiv Tuzle, ali stvarno vecina radije sleti u Sarajevu. Tuzla bi se vise prema logistici trebala usmjeriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako ono ide, jedna drzava, 2 aerodroma, jednom titula drugi truba