Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo gdje su milijarde nestale.... U Aluminijum,Mostarski Aerodrom ,Radobolju, i Mostarski klinički centar.
Kojeg prvoznika?????
Lešinartrans
a trebinje?
Odlično!
HT eronet tako programiran da nikad nema ostvarene dobiti za uplatiti u Budžet FBiH a BH Telecom svake godine 30 do 70 miliona. HDZ zaposlio toliko službenika u eronet i EP HZ HB da nikad nema dobiti. Aerodrom posebna priča finansiramo to već 20 godina. Pogledaj nacionalnih boja na prsluku a ne zarade ni za sapun da ruke operu.
ZA OVU GODINU AERODROM MOSTAR SE NADA NA 50000 PUTNIKA A 2025-TE 100000. OVO IZGLEDAJU VELIKE BROJKE ALI TREBA NAGLASIT DA NI 100 HILJADA PUTNIKA NE POKRIVA TROŠKOVE I PLATE. A TEK STO SE NE MOŽE ODVOJIT NI FENING ZA STALNO POBOLJŠANJE USLUGA I SIGURNOSTI. EVO SARAJEVSKI CE PRODUŽENJEM PISTE ZA 500 METARA POVEĆATI BROJ SLETANJA ZA 20%. OK MOSTAR JE MANJI GRAD ALI OVO JE MAZANJE OČIJU JER OPET CE IH DOTIRAT VLADA JER SU TO HDZ UHLJEBI. EDI
A u Sarajevu nema uhljeba?
Sve će to Bošnjaci platiti šta se sekirate. Silni rvatski tender biznismeni uplate manje od 16 posto poreza na nivou FBiH a na nivou BiH 9 posto.
OVE GODINE U APRILU AERODROM IMAO 900 PUTNIKA. 2022 IMALI 10900 A 2023 20500. TO NE POKRIVA NI TROŠKOVE STRUJE NA AERODROMU A NJIH 120 PRIMAJU PLATE KAO DA SU AERODROM DUBAI. GODIŠNJE IH UCJENOM HDZ-A FINACIRAJU GRAĐANI BIH SA 5-7 MILIONA KM. SARAJEVSKI AERODROM JE JOS U SEPTEMBRU IMAO MILION PUTNIKA. AL IDE NASA LOVA PA EVO I ALIMINIJU TJ ONOM KABIRIJU. EDI
ili je srbianski ili izraelski avioprevoznik papin sigurno nije
Vjerovatno onaj SkyAlps ce bazu otvoriti, bezveze, kao i onaj LumiWings u Tuzli, par mjeseci, uzmi lovu, i kljuc u ruke. Jedini pravi aerodrom u drzavi je Sarajevo.
Let za Bg je pravi pogodak.Ha sjednes u avion u Mo preko Bg produzis za New York..
Sta vam je Zracna Luka i Povijest??? Gdje mi to zivimo??? Ja ne zelim da mi se moj Bosanski jezik kroatizuje.
Mostar polako dolazi gdje treba biti
Vjerojatno SkyAlps.
jehudiairlines