Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok malinare pomaže sa 10 miliona.
koliko se samo pogana SDA bagra nakrade pri ovim transakcijama
@Klikklak To je sda-hdz lopovska logika, a u konkretnom slučaju je to hdz-ova nagrada direktoru MO-aerodroma za višedecenijske blokadu aerodroma kako ne bi bio konkurencija Splitu i Dubrovniku
Da nije Federacije, sve bi u ovoj državi stalo
A aerodrome koje nije pogodila pandemija?
Kakav Bihac,..njiva samo,..
Tooo pumpaj uhljebeee samo sebi sebi a narod tebi tebi
Hoce li i onaj aerodrom u Trebinju dobit?
STOP trošenju našeg novca na neradnike i stranačke lopove zaposlene na bh aerodromima!
napokon se mi sjetili da je i nas pogodila "corona kriza",do sad smo se naslađivali problemima Hrvata i Hrvatske i gubili dragocjeno vrijeme i da učimo na njihovim problemima,da li je sada malo prekasno,nama je bitnije,gledati susjedovu mrtvu kravu, kofrčiti se Europi i Svjetu te zatvarati granice i uvoditi "reciprocitete" nego činiti nešto korisno i razvojno za domaće gospodarstvo i ljude,..
Da ima novi direktor za carolije zvane , sad ima para, opsssss sad imma jos tri miliona duga vise, a oare nestale
Dje su subvencije za najugrozenije u BiH? Opet se kljuka vasa koka i izvlace pare na legalan nacin.