Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahhan evo naših spasitelja, pa da kupujmo Američko i oni ovo ne rade iz profita nego iz pomoći nama
Mozda? Vec se vare cijevi ispod okeana ovo je i bio plan
Rusi rade za džabe ?😎
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko bi rekao kad je ovo sve krenulo da će Amerikanci uskočiti da preuzmu primat u prodaji u gasa u Europi ni na kraj pameti to nije bilo
Zato se i dešava ovaj rat u Ukrajini. Ukrajinsko vodstvo ne smije potpisati primirje taman kad bi ih izginulo pet miliona, neda čiča preko bare. Ne branim Rusiju ali ovo je sve američko maslo.
Naravno opet se ispostavilo da je za sve incialna kapisla i krivac PROFIT. Zali Boze samo ranjenih invalida i mrtvih a svi nevini i nastradali za interes cc desetak tajkuna
Ako neko jos ne vidi sta se ovdje nama sprema onda nam nema spasa. Sto prije shvatimo lakse cemo se pripremiti. Sad ce sela opet zivnuti
Kako se sredstvo za cilj promjeni protiv onog ko pokuša da ostvari nesto sto je štetno za većinu. Putin I Rusija su doveli Trumpa na vlast i time bitno uzdrmali Ameriku, gle sada preokreta, USA im sjeba monopol gasom i ekonomiju. Ma mozemo mi has i iz Kine uvoziti, samo da se oni priključe...
Eto kome sada nije jasno neka se rokne ovo je rat za mediski prostor i resurse ........... Nema sta da se dodaje vise zao mi je nevinog naroda ali to oni zovu kolateralna steta , A jedina steta bi bilo da mi koji vjerujemo u Boga on ne postoji jer jedino on moze suditi ovakvim umovima .
🤣🤣🤣🤣🤣
pareeeee, hocu pareee
Zavadi ,pa vladaj...
Rusima sankcije, sebi lovu a nama poskupljenje svega. I dalje cu gledati kaubojske filmove al odsad u njima necu navijat za bljedolike.
uvijek se znalo ko je rasturao i uništavao države ali većini na forumu je draže americko go.. nego rusko. pa taman bili i u krivu samo nek je zapadno. to dovoljno govori o nivou inteligencije ovde prisutnih.
U tome je kvaka znači
Svi se rugali Hrvatkoj što pravi LNG kad ono sad bi ga svi rado imali.
Hrvatska je zbog LNG na Krku do sada zaradila preko 8 milijardi kuna( skoro 1,1 mlrd.€). Sezona grijanja je pri kraju. Ostavili sebi koliko im treba a ostalo prodali Austriji,Sloveniji... Danas potpisali ugovor za proizvodnju sa alzirskom zeljeznicom (vrijedan 2 mlrd €) za proizvodnju dvostrukih teretnih vagona. U slijedecih 10 godina mogu umjesto para uzimati plin po povlascenoj cijeni. Ali Bosnjo zna samo pljuvati po HR.
gooUser1605174036@ Ma nisu to Bošnjaci. To je samo SDA. Previše se drže Beograda i nevole zapad. Srbe poznaju jer imaju sličnu kulturnu pozadinu, a ubijeđeni su da imaju i srpsko porjeklo. Jedan narod a bez ljubavi. Isto tako je i u Bugradkoj. Više se poštuju i vole Bugrari i Turci nego konvertirani Bugari i Bugari. Malo zaostali i prodaju drugima jednostavna rješenja. Ali nisu svi SDA.
Imamo mi turski tok, sta nas briga.
Ovo jos nisam vidio. Pametne Bosnje sve znaju. Ispade da je Amerika napala Ukrajinu a ne Rusija. Isti ste ko ovi iz Srbistana.
Kako si ti pametan,boze!!!
Po ceni gasa iznad 1000 evra može. Nemci sad plaćaju ruski gas 270-320 evra. Kako Evropa misli biti konkurentna Kini ili Indiji ako plaćaju gas 1000-1500 evra a oni 250-400.