Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce gradjane da pljackaju sa visokim racunima , radi svog kopovluka i nesposobnosti !
Ja ne znam da li vi citate clanak, koji ima bombastican naslov, a u principu Energoinvest i Vlada moraju da plate stetu u iznosu od 11 MILIONA DOLARA. Tuzbeni zahtjev je u potpunosti prosao, od 21 MILION, ali je usvojen i kontrazahtjev od 10 MILIONA, zbog previsokih cijena transporta! Jedino je aneks ugovora ponisten, ali troskovi se moraju nadoknaditi!!!
Ko je odgovoran za ovaj anex treba krivicno odgovarat
Hoće li nam sad izdajnička trojka poskupiti gas.
Aj ti samo potpisi pa kad JA tuzim drzavu i naplatim lako cemo se mi rastalit.A sto su napravili stetu budzetu to nikom nista
I hocel ko u zatvor? Ko je potpiso stetan ugovor? Dajte imena novinari.
vrijeme je da se Bisera makne iz Energoinvesta
Vrijeme je da svi iz Federalne vlade daju ostavke! Uhljebljene neznalice koje ne poznaju zakone, a sjede na ogovornim funkcijama. Raspordaće svu državu...
Ko je zabranio svim medijima da informacije i Istina o nezakonitim radnjam našeg Vrha prema Energoinvestu dođe u javnost? Sramota medijski poslušnici! Vi ste dužni da informišete građane. Činite krivično djelo, Vi medijske kuće!
SDP i trojka
Super, ide poskupljenje plina samo 30%