Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako JP Autoceste SINHRONIZOVANO grade, pa je dionica od 10 km, Odžak -Svilaj ČETIRI godine skupljala PRAŠINU !!! Ma hajde šta je ČETIRI godine u ŽIVOTU !!!
teško je bilo napraviti ti 10 km teren je stvarno težak svaka vam čast kako ste se izborili sa konfiguraciom zemljišta
onaj ko placa poreze i doprinose bi trebao koristiti autocestu besplatno.
Nije turski hićet
Ma hajte molim vas, ne treba vama ništa i nikako plaćati, GDJE SU PARE OD REGISTRACIJA AUTA, AKCIZA I MMF KREDITA novac koji se izdvaja za ceste, GDJE SU MILIJARDE NAŠIH PARA
Nisu to vaše pare, nego naše jer smo ih mi odštampali i vama tzv. graDŽanima samo posudili. I mi imamo rashode, automobile, zgrade, djecu na inostranim fakultetima... Valja to sve plaćati. Evo, uvodimo vam minimalac od 700 KM i jopet se derete... Ma nemoj da vam udarimo parafiskalne namete, imat ćete 100% manje ulja i 113% skuplju struju nego u Italiji, bezobraznici jedni!