Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turizam nam je na nivou da oni dodju i nakupuju u Bingu svega
Ne mogu u EU, pa dođu u BiH da kupuju. Neki dan vidio grupu Arapa u dm-u, ispraznili police, pokupili sve od Nivea-e do pelena.
Pa neka kupuju. Pare ostaju kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodje frajko u skupim kolima i hoce da mu prodam tatinu babovinu. Nikad dok sam ziv.
Sta mislite da nas povecete sa Rimon, Madridom, Barcelonom... Trebaju nam europski turisti.. Takodje trebmo mi da putujemo u Europu
Mašallah ma Rajvosa je Balkanska metropola
Salama IR
Gledaj faca 😂😂😂😂
mladomuslimanska gamad i njihovi paraziti u ministarstvu vanjskih poslova nisu obezbjedili da mi putujemo u Oman bez viza. Dok bosnjaci mladomuslimansku mafiju ne smjesti odakle je i potekla ( Beograd i zatvori) nece vidit nikakvog hajra.
Ovim letom je Sarajevo povezano sa čak 30 destinacija u Evropi i svijetu. Apsolutni rekord aerodroma. Svaka čast.
Paris, London, Istanbul, Chicago, Vienna, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Zurich, Copenhagen, Antalya, Stuttgart, Frankfurt, Oslo, Zagreb, Beograd, Dortmund, Eindhoven, Keln, Gothenburg, Stockholm, Memmingen, Basel, Charleroi, Bodrum, Hurghada, Gassim, Manama, Muscat, Sharjah, Riyadh, Kuwait City, Jeddah.
Arapski turisti su jedina stvar koja Bosnu moze za kratko vrijeme pogurati naprijed.
Prljava Arabija je u opet gradu. Gade mi se kad ih vidim.
Drago mi je.. Uglavnom pripremi se bit će ti pravo gadno slijedećih godina.. Da ti ne pozli
Jel Poli ili Cekinova?
Salam Nemoj da i ovaj put Omanete!🤔
sarajevo je bio uvijek svjetski grad samo nije imo ko da ga vodi uvijek smo birali pogresne ,,,,avio saobracaj treba razvijat kad nam sa putevima vec ne ide ,,,,
Je LI HALAL. SalamA 🇧🇦PUTUJ🇧🇦
No problem, neka dolaze ali neka iskažu poštovanje i molim ovaj naš svijet da drži do sebe i svojih principa a ne da "odmah skida gaće" čim vidi malo para.
Prljava Arabija je u gradu. Gade mi se kad ih vidim.