Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litvanci, Estonci, Finci, Danci, Svedi sve gospoda a Dodik i Civic podrzavaju onog Putlera. Skim mi zivimo u 21 vijeku.
Ako el bake pobjedi na izborima ove godine,pravac njemacka..ne okrecem se vise nikad..100 000 radnih mjesta reče i 7000KM imovina sva :)
Ne dozvoliti da nam bacaju koske da se međusobno glođemo! Neprijatelj nam je svima zajednički, a to je par bilionera koji nas hoće pretvoriti u robove bez mozga. Digitalne lične karte su uveliko u pripremi, dok se narod bavi dodikom i bakirom...
Zasto isto ne radite kod Izraelskih proizvoda? Dvolican i licemjeran svijet…
Svaka čast, očekujem i od ostalih država da urade isto, ne može se ubijati jedan narod, okupirati jedna država i očekivati poslovnu saradnju! 40% plina u Evropu dolazi iz Rusije, mislio sam da je više, nije nenadoknadivo, bit će teško ali se može izvesti, sjeverni tok 2 se vjerovatno neće praviti tako da će Rusima ostati da plin prodaju Indiji i Kini po daleko manjoj cijeni jer ovi već imaju tržište i Rusija mora ponuditi manje da bi bila konkurentna!
Agresorski plin neka hvala.
Inteligencija na nivou. U stilu, više volim am. vnogo nego rusku pitu 😁😁😁 Vidiećemo gdje će ih to odvesti
Polako...pocece opet,samo dok osjete cari cijena americkog tecnog plina....
Hitno trebamo prekinuti uvoz gasa iz Rusije, mi navijamo da drugi prekinu, smijemo se Putinu, a mi ništa
a odakle ces dovoziti?
Ko navija?? Treba ganjati svoj interes, a ne biti sluga ni zapada ni istoka
Evropski problem uvijek ostaje isti. Kako naštetiti Rusiji a da ne našteti samoj sebi. - karma je cudo.
Estonci su najdigitalizovanija zemlja kod njih imas jednu karticu koja je i lična, vozača, zdravstvena...
A sta mi to radimo za Ukrajinu. Nije bitno pisati gluposti nego osuditi agresiju na suverenu drzavu. Znaci svako jaci treba otimati od slabijeg.
Sada polako kad se svi iskljuce, ode Rusija u bankrot...najveci zajeb u historiji 🤣
bumerang je yebena stvar.......ne podrzavam nijedan rat u svijetu jer uvijek ginu oni koji veze nemaju sa tim......svi mi na neki nacin ovisimo jedni od drugih...jedni proizvode hranu, drugi energetike, treci tehniku itd.......a neki oruzje koje se treba plasirati na trziste......
@mirror opet vllahinja podrzhava vllahe
I oni iz Ukrajine nikad ni jedan protest ne napraviše niti skup podrške Bosni čak su podržavali srbskohrvatsku agresiju na BiH. Sad ovi neki moji Bošnjaci bale ze Ukrajinom. Ma ne interesuje me ni Ukrajina ni Rusija kad bi mogao sad bi im oružje prodavao i jednim i drugim.
Ko pravi bliskoistočnjak :D
bosna se trenutno brani u Ukrajini, ali to je za tebe nuklearna fizika
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bankrot evrope...