Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barcelona predivan grad, Španija magična zemlja. Niko nije protiv turizma, ali jesu protiv masovnog turizma. Lokalno stanovništvo ne može sebi priuštiti kiriju da plati. Nadam se da će riješiti ovaj problem. Pored toga, kako se vidi i na slici, Španci na pravoj strani historije.
Super..nisam nikad bio, a sad znam da necu ni otici. Ima drugih gradova i drzava gdje sam dobro doso.
Opet mi se ide u Barcelonu doduše nisam nikada tamo bio ali mi se i juče išlo!
Sve što N1 uradi kao priču u Novom danu, sat ili dan poslije izađe na KLIX-u.
Potpuno ih razumujem i u Sarajevu dolaze i grad bude prljav od smeca Svi zele da budu Sarajlije ali treba znati kako
HAHAAH, oj cuj ovih, SVI zele biti kao Sarajije, daj ba, VI ste obicna mala kasaba, za EU gradove, jedan kraj u vecem milionskom gradu. SVI lafo sarajlije, a svima djedovi dosli u SA. VI ste krivi za svoje smece, ne turisti i stranci
Svi zele biti Sarajlije hahahhahahahahah znaci ovaj komentar je dokaz kako dosta FGR razmislja. Niste centar svijeta - ne bojte se, ima i drugih mjesta u BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba jedne godine pauzirati dolazak turista pa će vidjeti.
Sjećam se kad je bila korona i kako su kukali onda da nema turista. Oni bi i pare i jare
Pa sta bi vi da ze hefnete a da vam ne udje
Ne mislim ici tamo iz principa, mada nisam doduse ni do sada, tako da mi promjena nece tesko pasti. Sto cu im ja ostavljati milijarde kad su nezahvalni.
2/3 tih stanova su pod kontrolom velikih korporacija, tako da će ovo biti pozitivno za građane koji dobijaju mrvice toga.
Najjaci su mi ovakvi, ko susjedi, posalji nam pare ali nemoj dolaziti, odlicna strategija ali nece bas moci
Najbolje onda kuverat aranzman. Ma nemoj.