Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Benetton i Zara se ne mogu u istoj recenici spominjat..Benettonove hlace su duplo skuplje, ali su pet puta kvalitetnije,ljepse,bolji materijal,kroj..nema boljeg omjera cijene i kvalitete odjece u Sarajevu od Benettona..ja se nadam da ce Benetton opstati kako na globalnom nivou tako i u BIH..
Skupo i kvalitetno. Imam njihov kaput 32 godine. Ko nov.
Pa kad im stvari ne vrijede onoliko za koliko ih prodaju..
Zbog konkurencije, kao što su H&M i Zara, Bennetonove boje su počele da sve više blijede. Ne zbog konkurencije, već zato što Benneton ima cca 5x veće cijene.
Ali je 5x kvalitetniji od zare I hm-a
@BRON Pa bas da je 5x i nije, mozda nekad davno bilo. A opet su preskupi za kvalitet koji nude.
Zar oni jos postoje i jos neku tu kupuje?