Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Servis racunara - mjenjac dijelova. Web dizajn - wordpress za djecu
Biro kaze da nema pojma o ovome i da nemaju nikakve veze sa Klixom 8-/
O Bože dragi, kako je lahko tuđe pare bacati, dajte ljudima obuke za instalatere, električare, bravare, keramičarekakvi web dizajneri i serviseri kompjutera, ko se od toga hljeba najeo?!
Da li su ovi svjesni hiperprodukcije kadra. Trenutno ja sa dvije godine iskustva ne mogu doći do razgovora za posao, kamoli za nešto više. Gotovo da nema oglasa koji traži ispod 3 godine iskustva. Šta tek ovi očekuju sa ovim kursićem. Vjerovatno neka ubleha našla caku da uzme pare od države.
Vlasnik firme blizak politickoj strukturi na Ilidzi , godinama poslije kroz razne podsticaje od drzave. Firma posluje u minusu a prodaje maglu obicnom narodu kroz lazne kurseve...
Uz sve to rade servis mobitela i racunara na crno , ne izdaju fiskalne racune...
I u HNK isto ovako.
Je li online nastava?
kasnite jedno 10 godina
ja zavrsio it akademiju imam racku za posao. Ovo je za uhljebe besplatno da se uvale
Pa sta si konto,da zavrsis kurs i dobijes posao sa platom od 3000 do 10000km???
Sve edukacije su gubljenje para, ja imam kofer pun diploma, fakultet, jezici, koga briga . Imam 3 godine iskustva u ugostiteljstvu gdje navodno fali radne snage a ne mogu doci do intervjua za posao
alo shibizzari,jel se šta webdizajnira?