Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namjenska industrija u BiH koja je ostavstina Jugoslavije ima veci kapacitet od bilo koje druge drzave u Regiji. Treba i moze puno bolje.
Treba se informisati prvo jer namenska u Srbiji ima veći izvoz od skoro cele bivše države. Izvoz BiH nešto preko 200 miliona a Srbije 1.6 milijardi! Plus namenska u Srbiji naoružava i svoje snage koje su mnogo veće i zahtevnije od BiH. Ipak tu uvek ima mesta za korupciju.
Srbija nije bila razorena ratom a stručnjaci iz industrije pobijeni i protjerani. Čitave proizvodne trake su ukradene i preseljene u Srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ostaviti nesto za nedaj Boze!
Vidi Almire i stava na 5.slici...
Sve je super ali slikate se telefonima i tako se promovisete??? Jel vas nije malo sramota???
Potpisali ljudi 5.5 miliona evra(11 milona ovijeh km kilometara). Pa toliko kosta grijanje u pogonu namjenske proizvodnje
Jedan PR-DC od Željka Mitrovica vlasnika Pink televizije koji proizvode IKAR vojne dronove zaradi 3 puta vise nego komplet BiH namjenska,...a da ne govirimo namjenskoj Srbije i njenih 56 firmi
Sudeći po ovoj slici, mi smo svoju namjensku industriju prepustili ženama na upravljanje. Kod nas se žene pitaju, toliko o statusu žena u BiH.
I šta kažu SDfA "vratite nam Fadila". Kad se samo sjetim kako su Džindić i on krasno vodili namjensku industriju u pravcu kompanija s kojima su imali veoma zavidnu saradnju.
aaah cuti ces ti jos
Lijepo vidjeti.
Jesu poveli Ljubomira Borovčanina?
Zalosno je sto je najjaca industrija u drzavi ona koja ubija ljude
*koja brani drzavu
Hvala SDA, Hvala Izetbegovicu, Hvala Fadilu Novalicu na nasoj jakoj namjenskoj industriji.
Fadile, HVALA TI!!!
Živio Fadil
Kako da ne, eno ga živ i zatvoren za zloupotrebu položaja. Sreća njegova pa je tužilaštvo korumpirano više od njega pa neće odgovarati i za korupciju u namjenskoj industriji.
Gledaj zenki sto vode namjensku industriju, jos plavke pa top!
Sve bla bla bla. Šta znači to dogovoren posao višemilionske vrijednosti? Ako me neko plaća 5 miliona a mene košta 6 miliona da napravim to je isto višemilionska vrijednost. A dali sam pametno sklopio ugovor, čisto sumnjam.
ZRAK bio najjaca firma u Evropi a sada je ni na mapi! Eeeee SDAaaa lopovi!