Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Sataniste agenda 2030g znacili to smanjenje populacije na zlatnu milijardu .
Zar i ti Sine, BRUTE?! Narode - PAMET u GLAVU, pLandemija Vam je pokazala ZLO koje dolazi od UNa, WHOa i ostalih TERORISTICKIH i ZLOCINACKIH organizacija. Depopulacija, porobljavanje i TOTALNA kontrola - to je jedina AGENDA koja je na SNAZI. DIGITALIZACIJA ce Nas POROBITI! Kupuj od KOMSIJE, placaj GOTOVINOM, izbjegavaj KARTICE! Voli KOMSIJU, uceraj UNu!
Sve ZA Nase DOBRO, ove DOBRODUSNE cike i tete to rade za DOBRO SVIH NAS! Kao sto nekoc radise na pLandemiji i da Nas zastite kako bi baka i deka bili zasticeni, sada nema ni bake, ni deke, a komsiluk mi je DESETKOVAN, s tendencijom da ce prezivjeti par onih sa KAPAMA od ALUMINIJSKE folije na glavi!
nije on prije ove funkcije džaba bio gost onih samita što ih čuva po 5 hiljada vojnika,i izvuko ga denis ko biva slučajno za ambasadora
Zlaja se konacno dokopao ultimativnog Maglaja, samo se kap, kad se vrati u vodopad, osjeti vise svoj na svome. :D
Znamo mi sta je agenda 2030.
Vidi ga gdje se uvalio da mlati praznu slamu. Koga on zastupa da mi je znati?
A niko ne kaze koliko su Rezije, Hrana,Rata za kucu ili stan ostane ti 300 hranu a da ne govorim za Godisnji odmor po meni ako jedno radi Troclana porodica minimum 2000 plata niko ne razmislja da u Sarajevu i cjeloj Bosni jedno radi u kuci u 90 posto slucaja 1 i ima ovu Fukarsku platu..
cuj lagumdzija to onaj sto se slucajno nasao u avionu ? ko zna svatit ce
Ne, kukavica je pred Kukanjcem kad su ih priveli u drugu armijsku oblast rekao da je on "slucajni prolaznik". Drugim rijecima nije on sa Izetbegovicem u delegaciji ili pustite vi mene, eto vam Alija i njegova kcerka. Koji odron moras biti da tako postupis? Da, kako je neko napisao gore sad prodaje ublehu. Sva njegova "sposobnost" se vidjela u SDPu i svim porazima koje su imali.
Lakrdija
Ovaj još živ...
Mrš ubp.m.
Neznam ko je Jelenče, al Zlaja to nepropušta
Planovi ko da imamo GDP 50.000 a ne 15.000. Želje su jedno a mogućnosti drugo.
Mene samo zanima idu li ovi politicari ikad u penziju?
A I ti ga prodaješ maglu godinama.
Teski smecar, koji je vodio i vodi Bih u Propast, a pametuje ko da je nardoni heroj
Ti kao prvo veze nemas sta je politika i kako se vodi i sta se radi.Posto ovdje na portalu 99% komentatora nema ni osnovnu skolu njima je politika spansko selo. Sve vam se svodi na slucajni prolaznik, izdajnik, izdajica i tako dalje. A ovog covjeka da ista imamo u glavi cijenili bi vise jer sigurno garantujem da je nas najsposobniji politicar.
Ovaj čovjek je uradio puno za BiH...