Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovesti strane investitore pa nek otvaraju radna mjesta ovi naši nisu ludi da upošljavaju nove a ne isplaćuju kako treba ni ove svoje robove.
Može li se što preko Asima završit...kod glumca lorda uvijek ima mjesta.
Kod nas se jos uvijek koriste one velike opstinske-knjige gdje se sve 'penkalom' upisuje. Na zapadu sve ide preko monitora. Nek se samo to uradi i napredovali smo puno. A posto su nasi navalili samo da privredi daju financijske injekcije, propustaju vozove za kulturu, umjetnosti, kompjuterizaciji. Pa nije sada da covjek moze samo da zivi od paradajza i krompira.
Treba prvo popuniti ova UPRAŽNJENA, u ugostiteljstvu i proizvodnom sektoru, ali stimulativnim platama, a ne bičem. Oglasa nije nikad više, a radnika nigdje.
U Bosni su svi fokusirani na zatvaranje radnih mjesta...
Zaposlite sve u policiju,samo da pisu kazne za nepropisna parkiranja...ima posla koliko hoces
Uspostaviti neki svemirski program, u tom sektoru se može puno ljudi zaposliti. Imamo privatne fakultete više nego sposobne da proizvedu potrebni kadar još plus nahvatati vozača, portira i kafe-kuharica po raznim strankama i problem riješen.
Kad vidis koje s dazbine i Kako e K…ara inspekcija nije ti do zivota kamoli do otvaranje firme
███► 𝒆 𝒕𝒐 𝒏𝒊𝒌𝒐𝒎𝒆 𝒏𝒊𝒋𝒆 𝒑𝒂𝒍𝒐 𝒏𝒂 𝒑𝒂𝒎𝒆𝒕 ◄███
Fokusirajte se na "zatvaranje granica". Skolujemo omladinu koja ovdje odradi praksu i onda bjezi na zapad, zapad bukvalno dobija radnika dzaba.
Komunjarama ima radnih mjesta kod Srba u Fiatu za 200 evra. Bit ce uskoro i Skoda za 199.99 evra mjesecne plate. Izvolite te.
BiH je podesna zemlja za podjelu.
I srbija isto i onako vam manjine cine 35% drzave sa Kosovom.