Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos da preko noci ne poskupljujete vlastite proizvode bili bi super....
Jucer gledam tipa u Visokom kako tovari 20 vreca brasna po 25kg , na pumpi jedan toci 500 litara goriva u kacu.Traume od proslog rata su jos uvijek itekako prisutne kod nas.
Sad u kortu nema soli
Ne možeš napraviti zalihe koliko ovo može trajati, zar to niste naučili u našem ratu???
I zadovoljno trljate ruke jer cete scemu dignuti cijenu
Pitanje za Bingo. Da li ćete raditi za državni praznik, dan nezavisnosti ili ćete kao i dosada izrabljivati radnike?
Ma ima i narod zaliha ali koliko dugo, mozda par dana.
Naravno da imate.Problem su budale koje neminovno kupuju stvarajuci nepotrebnu paniku.Takvi sebicni ljudi misle samo o sebi a drugi nek crknu.
Nwže lažite narod, nemate nikakve zalihe, kao ni kad je korona počela. Kod nas nestalo brašna.
nemate brasna osim na kilu nelazite narod
Brisite zeleni i udarajte minuse kad drugo nista neznate
Ma džaba ti Džambiću sve eto Ludl-a pa ces i ti i pajdo ti Nedžad Ajnadžic vlasnik Amka brzo kljuc u bravu staviti izrabljivaći radnika sa škart ,,domacom” robom koja je cjenovno skuplja od kvalitetnije uvozne robe koja ce se naci u Ludl-u gdje su plate bigovske i gdje se eadnik cijeni u svakom smislu te rijeci!!!
Pa sami ćete izazvati povećanje cijena tim bjesomučnim nagomilavanjem hrane...naravno da onda cijene skaču...panika je čudo! isto kao što ludački dižete novac iz SBerbank i samim tim poljuljate stabilnost banke...imate li zrno mozga u glavi!?
Zasto nijedna vlada neobezbjedi robne rezerve pa bar za 12 mjeseci da ima osnovnih namirnica ?
Nema brašna nigdje!
Ima brasna, samo nema u bingu koji ce kad poskupi onda da iznese
Fina uspavanka iz Binga , dok oni svaki dan ubrzano mjenjaju i podizu sve cjene prehrambenih artikala :))) ko nevjeruje nek pogleda u novcanik sad i nakon sedam dana na iste kupljene artikle ;)
Ima svega za marku
Zamislite da nas spasava trgovački lanac. E drzave i govana
Pa ako ne prijeti nestasica cemu onda sprecavanje preprodaje robe?