Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Milijarder" ... Zbog takvih nezasitnih kapitalista, faisti i dolaze na vlast. Jednostavno osiromaenom narodu kau da su migranti (ili bilo koji drugi nepoeljni) krivi za sve. Jednostavno tako to funkcionie.
Narod je osiromasen jer uvoze migrante da drze plate nizim i osiguraju ideju beskonacnog rasta
Slobodno se selite iz Dutchland i povedite svoje "raznolike" radnike u te druge zemlje. Ovi koji hoce ce ostat u zemlji, sasvim dovoljno. Izbori su i poruka vama, tj. sto narod misli o svima vama. Ogromne kompanije ce te otpustit zbog par centi razlike ako ce stranac radit jeftinije i narod to dobro zna.
ovu firmu nek zatvore i tako su ga musterije na bojkotu
Auuu katastrofa ,Njemci ce morati raditi .....zao mi je strasno.
AFD je buducnost Njemacke htjeli to mi ili ne. Jer je Njemacka na svim poljima izgubila utrku sa drugim zemljama zbog svoje visedecenijske lose politike. Nazalost, kad uzmu vlast bit ce cistka na svim nivoima
Jel.to znaci da ce Nijemci uskoro raditi poslove koje danas nee da rade
upravu si samo mene strah koliko naseg naroda misli da je afd desnicarska stranka! sve krive medije a dje vam je galama kad od ost nista za mir na svijetu! podkopavanjem strani fa si sta iz oni koji traze kalifat i otvoreno prijete njemcima dje vam je uzbuna tad
Lider u prodaji da, u proizvodnji sigurno ne. Ove sitnice proizvode Kinezi, ovi ih samo distribuiraju.
Wrth precjenjen i preskup brend. Kupe od Boscha busilicu, naljepe svoju etiketu i dignu cijenu 20%. Kupe od Knipexa kljesta, promjene gumenu rucku sa svojim logom i udare 50% vecu cjenu. Kupe burgiju u Kini za 1 euro i prodaju za 15. Hilti puno bolji.
Ima on u Brazilu fabriku veca vjeruj od Sarajeva a u Kini nista ne pravi
Njemacka kad kihne, sve zemlje kontinenta ulaze u recesiju - osim ako ne dignu kredite (kao sto to radi Poljska). To ti je kao u BiH: pad ekonomije od 3% u sarajevskoj regiji povukao bi citav lanac recesije u citavoj BiH. Ipak je samo budzet kantona i opstina skupa sa ZZOKS otprilike 2600 miliona KM. Sira ekonomija Sarajeva ima BDP od preko 9000 miliona KM. BDP Njemacke: 4000 milijardi .
Nakon istrage o utaji poreza 2008. godine, Wurth je zaprijetio da e cijelo poslovanje svoje grupacije izmjestiti iz Njemake. hhahhahahah huda
tako je svugde u svijetu bogati diktiraju vlastima sta i kako da rade.. licno znam kompanija sirbegovic iz gracanice davno je imala oko 200 zaposlenika od toga oko 40 prijavljenih kad je inspekcija za rad na crno dosla da provjeri tu kompaniju on je zaprijetio da ce ugasiti kompletnu proizvodnju i sta mislis sta se desilo ??
Ba bih volio da dou na vlast isto da vidim ta bi to oni napravili lol, uglavnom jedno veliko nita kao ni ona Meloni.