Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propada polako ali sigurno Putinov fasisticki rajh. Ovo ce biti gore od bilo kojih sankcija do sada, a znamo da za SAD slijede i ostale zemlje. Nadam se da su rusi zadovoljni sto ce im zivotni standard biti na nivou S. koreje uskoro 👍
Gotovi su oni
Ja cu radije lozit drva nego na rusku naftu, sve i da se smrznem boli me dupe. Smrt fasistickim g****ma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ukrajinci su potpuno uništili mit ruskoj vojnoj moći koji je plašio zemlju, ali ne i njih. Borit ćemo se i pobijediti. Svi ljudi Ukrajine oduprijeti će se svima. Urgiram svima da pokažu da je zemlja slobodna, da se ne boji tiranina koji se krije u bunkeru ! HIJAAA PUTALJJJ!
Rusi rasturise zemlju od 45 miliona stanovnika velicine Velike Britanije za 12 dana. Tebi je mozak potpuno opran od laznih twitterasa i gluposti.
Da nema Amerikanaca evropejci bi pričali njemački ili ruski
Sad ces vidjeti za 10 000 rublji vrijedi 1 km.
Sankcije će pogoditi cijelo čovječanstvo.Trpi cjelokupna privreda zbog nedostatka sirovina, puno manje žitnih polja, samim tim i otpuštanje radnika. Zavladaće glad u cijelom svijetu. Bojim se da je ovo cilj svjetskih moćnika.
Zabranite vi to sebi, ostavite Evropu da o tome sama odlučuje!
Mijenjam golf 6 za biciklo.
Čita li iko (ili zna) između redova? Samo se vi ložite, ako se ovo desi, to je propast za cijelu Evropu, uključujući i jadnu BiH, koja ionako nikom nije važna! Osvijestite se više i upotrebite mozak!
A samo me zanima odakle ce se proizvodit i uvzoit nafta...? Odjednom Venecualanska nafta i Iranska nafta i plin imaju smisla?😂😂😂 Ne mogu da vjerujem
TOP VIJEST: Čečenski mudžahidi napreduju u Mariopolju - https://bit.ly/3oso95l
Biciklo glavno prevozno sredstvo.
Ameri i Britanci igraju podmukle igrice i preko Rusije žele napakostiti ekonomskim interesima Europe, pogotovo Njemačke. Nisu ovo čista posla. Europu se slabi, nije ovo dobro.
Čečeni napreduju jugom Ukrajine - https://www.youtube.com/watch?v=0fJ9_zsYdBg
Ako Evropa uvede ove sankcije, motorizovana vozila slobodno možete konzervirati.
Ohoho, ubili bi i jedan od posljednjih priliva novca Rusiji !!!
na pume rajo biće nafta 300$.
Glupane, je li to ti imašcisternu da čuvaš gorivo????
Zabrana uvoza venecuelanske nafte, zabrana uvoza iranske nafte, zabrana uvoza ruske nafte..., a ti Ahmo plaćaj litar dizela 3 KM!! Ma marš!!