Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je najkulturniji politicar u rs, mozda i u cijeloj BiH
70 odsto od ukupnog izvoza privrede iz RS ide u Evropsku uniju, a tek 0,34 odsto u zemlje BRICS-a. Ne znam cemu se Dodik, Viskovic, Stevandic i ostali mitomani nadaju. Pa su vam Lukasenko, Putin, Kim Jong-Un, otvarali fabrike po Nevesinju, Gacku, Kalinoviku, Vlasenici, Sekovicima, Istocnom Drvaru, Jezeru, Kotor Varosi. Zna se da od EU zivite, da idete u EU posla traziti i to ne kod Orbana u Budimpestu vec kod Scholza u Minhen i Frankfurt
daj mu vlast bice gori od laktaskog medjeda
Daleka je to buducnost.... Mi ovdje imamo SDA (islamiste), Dodika, korupciju, preveliku admistraciju..... jedino sto nam fali je ekomomija i. sto bi Hrvati rekli, "ozracje" u kojem se moze poslovati i isplati ulagati.
"islamiste" koje vidjele Islama nisu. islamizam i lažni patriotizam koriste u političke i populisticke svrhe
Zasyo tebi smeta islam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav BRICS? Savez kokuza...i dedo mi je isao u zemlje BRICS-a..
Vasa ekonomska buducnost je u bosni. Tek poslije toga mozda dopuzete do eu...ako vam mi odobrimo.
Osim sto nas EU ne zeli. Time se postavlja pitanje hocemo li da sanjamo ili nesto realno izvodivo.
Svako povezivanje rusije sa slobodom je besmislica.
Borojevic puk'o
Budućnost je u laktašima kod đikana
Samo EU dolazi u obzir, brics, iran i odstale gluposti samo plaćenici propagiraju.
BIH je nista
Pošteno čovjek zbori... Polomiše se ovi iz Kazahstana, Brazila, Afrike, Rusije, Turkmenistana i Sjeverne Koreje kupujući robe proizvwdene u BiH...???!!! Pa s kim ćeš zajedno nego s onima s kojima trguješ, surađuješ i koji ze još i obilato pomažu i drže iznad vode...
7 maraka godišnja trgovinska razmjena sa zemljama bricksa
Necemo mi sa serijskim U djece
Napokon neko normalan iz srpskog političkog vrha!
bi mi ali neće ona
Lici na natenyahua
Dodik je spreman da cijeli pravoslavni - srpski narod iz Bosne a sa njim i ostale odvede u pakao ili propast samo da izvuce sebe i svoje D..e od zatvora!!! Nazalost to oni ne vide!!!