Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ti je imati Ameriku da ti čuva leđa....EU moli tamo neko Kosovo. Kao da imaš starijeg burazera od 2 metra, ti balavac, ne znaš se hljeba najesti, ali znaš ta zajeb.vaš okolo koga hoćeš, jer znaš da ako neko nešto pisne, ili ne daj bože uradi, burazer će to srediti po kratkom postupku. Toplo je pod zmajevim krilom, ali zmaj ostaje zmaj...
Srbija koju podrzava Rusija po pitanju Kosova i sire ce pretrpit razne stete, a nece u vezi povratka Kosova nista ostvariti, jer je Vucic u odnosima sa NATO-om davao neiskrena obecanja o saradnji i povjerenju dok nije izjavio neutralnost, a sa Rusijom uspostavio vojnu saradnju sto je odlukom NATO neminovno dovelo do formiranja vojske Kosova, ciji je rezultat opkoljavanje Srbije i stezanje obruca.
Sad u znak protesta svima nabit 100 % poreza. I onda pokrepamo
Sto se tice morala,kulture pa i pameti isti su jedni i drugi...
@tale rezultati polazuju drugacije. Bosanski muslimani su ti nedje sa siptarima...ni kipara ni slikara
Kocovo je sandžak HEHE
Kosovar qara djikane, every day with style.
Srbija hoce Trepcu, nikada nije u prici da oni vrate cijelo Kosovo vec samo sjever , odnosno Trtepcu koja vrijedi 500 milijardi dolara. Oni ne zele Kosovo u Srbiji , jer bi tada bilo u parlamentu oko 30 % albanaca i bosnjaka. A za 30tak godina ko zna . Srbi su istjerali albance bukvalno i ti pregovori se rade vec od 70ih godina .. kako uzet Trepcu i kolko mogu a da istjeraju 2 miliona albanaca.
@juka1988 sta ti znas balo o Kosovu
@ljetozima "500 milijardi dolara" rofl, sve u Srbiji ne vrijedi toliko.
SILA uspijeva. Sto mi sutimo , to je nase prokletstvo evo 24 godine , pa nas medjunarodna zajednica gleda ko stoku, , ebe se za nas , cekamo mislostinju od njih , i govori dogovorite se u ludackoj kosulji koju su nam oni nametnuli i stavili.
@ljetozima glavni uzrok "luđačke košulje" nije došao iz EU/Zapada već je tu od Jugoslavije....
A jadni su i oni jadnici bi nekog da ucjenjuju, a kruha im djeca nemaju.
Ovo je dogovorena igra koju diktiraju SAD, cilj je da mic-po-mic dođe do priznanja Kosova od strane Srbije. Albanci prekrše sporazum a onda im se obeća da će se sporazum promijeniti u njihovu korist ako oni PRIVREMENO ukinu te mjere. Problem je samo što se odluke u CEFTA donose konsenzusom, i što Srbija na to neće pristati, to znaju i Albanci pa su ovaj predlog odbili i čekaju sledeći još povoljniji za njih.
Jeo vam buxels muter
Vrijeme neide naruku šiftarima,brzo će se upaliti sijalica u mrakači!!!
Nek Kosovo vjecno zivi!!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
ma šiptari su isto hba1c i, maltene svi zbrisali iz rata i vratili se opet nakon rata i opet pootvarali svoje posrane slastičarne, buregdžinice a njihova braća na kosovu prstom nisu maknuli da nam na bilo koji način pomognu ili ublaže... Stoga moje skromno mišljenje je , ma ko ih je..
@ko-le-ra Mujesira Duraj Zuta, heroina Sarajeva, vucica sa Zlatista? Koju ste ostavili da zivi u sitomastvu? Hadzo Arslani poznati diverzant kojeg ste ostavili da zivi kao beskucnik po razrusenim kucama? I mnogi drugi. Vidis Albanci nisu bjezali a zbog takvih kao ti, i odnosu drzave prema bojovnicima Albancima izgleda da su trebali. Kako je Hrvatska sve svoje bojovnike bosnjacke i albanske navionalnosti zbrinula.
Evo ja isto nisam zbrisao, vec se rodio i odrastao u ratnom Sarajevu. A nisam ni pekar nit je iko moj. A vise nisam u Sarajevu, da razloge ne navodim. Ne bih volio da se uvrijede moji mnogobrojni prijatelji Sarajlije, dok ja kritikujem vlast i plemensko-stranacko uredjenje.
Neka neka Arnautluka nek se koorče dok još mogu! Siguran sam da neće još dugo, ovo je prevršilo svaku meru, neće doveka vladati u Srbiji bezmudi Vučići i slični slabići. Sve Srbe neka proteraju i sve neka poruše ako hoće, samo će izazvati još jaču osvetu kad tad.
@husar I onda ce vam doci Čedomir Jovanović koji ce priznati Kosovo i odjebatii entitet rs