Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulozio bi njesto u kakvu zgodnu, po mogucnosti plavu , sisatu, guzatu i poglupu
Nece ba narod da radi. BIH je broj 1 u svijetu po neradu. BIH broj 1 po radu na crno!! 300 000 radi i prima a "nezaposleni". I hiljade i hiljade nemozes natjerati da rade da im das neznam ti kakve poslove. Fino im kod kuce rade na zemlji drze stoku prodaju sir i mlijeko. A oni na pijace rade i zatadjuju a vode se "nezaposleni " niti porez placaju a kada napune 65 izadju na ulice i traze penzije i psuju Bakira i SDA .
Pa sto ne bi jer nismo mi ni toliko neznani,,ni lijeni ,ni nesposobni a bogami ni budale ,,onoliko koliko se pravimo, a pogotovo oni koji nas reprezentaju.
Nece niko da ulaze u drzavu koja ima dva entiteta podjeljena po etnickoj osnovi... pogotovo kad je u jednom entitetu narod pun mrznje, voljan rata i krvo prolica, i nastrojen pro-istocnjackoj ideologiji (Rusiji, Kini, itd.), dok u drugom entitetu liderima cuna skace na pro-islamisticke, odnosno pro-nacisticke ideologije... Sta drugo ocekivati?? Bosna stabilna za strana ekonomska ulaganja ko baba od 90 godina...
Građani pod velikim teretom INVESTICIJA koje su zadesile BiH , masovno iseljavaju iz zemlje !!!
Jeftia, obrazovana, pouzdana radna snaga. To je osnov za uspjeh, a to u BiH mogu naci.
Ah meraka,,ah sevapa, što neko uporno udara dumine da bi neko ovdje investiro,Džibuti-Kongo i odmah iza njih je BIH
Parlamentarci ,ministri,i tkz predsjedništvo imaju platu oko 6000km,Federacija ima 180ministara, država po broju stanovnika ima najvecu državnu administraciju na svijetu,vecu nego Kina koja broji milijardu i 300miliona stanovnika,zar mislite da može ovdje strani ulagač da opstane???? Džibuti,Kongo,BIH sve govori
u prijevodu - oprali pare :)