Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je krenulo konja cu nabavit da idem na posao
magarac je isplativiji.
Ima biciklo, ne znam sto ljudi vise ne koriste bicikla. Ako ti je posao do nekih 5-10 kilometara, probaj... Naravno kad vrijeme dozvoljava. Ako mogu tamo po Europi onda mozemo i mi.
Samo vi navijajte protiv Rusije a za rat. Sipacete opet jestivo ulje, ali ovaj put auta nece ici.
I oni ce slamu jesti
ma sve vjestacki! samo povecaj proizvodnju i sve ok.
Naro poludio i kaže idi na posao biciklom, pjehe i sl. Kako će ti palete ulja, brašna i drugih namirnica doći pjehe ili bicikom? Kada udare po gorivu skače sve od kifle do lokomotive, ma sve osim plate u realnom sektoru. Ali neka Bošnjo pametuje i daje nekorisne savjete i rješenja svima.
jos je dobro.cekaj za koju godinu. nece ovo stati za 4 ili 5 godina kao i svaki rat.
daj boze 10000 dolara. s.arabija da profitira.
veceras ide 20 feninga
Amerika je nasamarila Europu, sad će Europa vidjeti ko joj je prijatelj. Rusija što prodaje plin po 160$ ili sad plin po 3000$. Tako i nafta. Vodeći u Europi kao i kod nas u Bosni, samo nasjedaju na obećanja.
Pustite malo iransku naftu
NEKA, JOŠ MALO, BIT ĆE PUTINOVA NAFTA ĐABALESKU, DA PROSTIŠ. DRŽI LINIJU I SAMO UDRI ŽOHARA! NEMA MU DRUGE!
Rusi, sto prije zavrsite posao! 🤞
Ako se odulji, ova nasa sirotinja ce morat autobusima klapat na poso
Sto opet nije ni lose kad skontas..al eto, nek ceraju golf 2 jos neko vrijeme 🤞