Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove berze su zlo čovječanstva
sta nasi cekaju sa poskupljenjem?
Zelenski kihne ulje za 20 feninga gore pa vi vidite Putina presjece u leđima gorivo za 20 feninga gore.
Nije važno kolika je cijena žito moraš kupiti. Možeš se svega odreći samo hrane ne. A žito je opet jeftinije nego meso
Pored Tuzlanske Soli i Sarajevskog Kiseljaka otezan je izvoz iz Ukrajine i Livanjskog sira kao i Vlasickog, u pitanju su i Visocka Pecenica i Banjalucki Cevap koji su zapeli u Odesi!
neznam, kako jesti tu psenicu nakon onolikih hemijskih zagadjenja tih silnih eksplozija....
Pračovjek kad zavlada u 21 vijeku to je to.
AJMO PRED OHR
Pa već ste to objavili! Šta želite postići sa ovim! Strah kod naroda! Da štedi! Pa upravo to nas dovodi do vrtoglavih cijena! Čuj med 2kg 30KM, pa šta pčele idu na dizel! Bezobrazluk info portala i trgovaca dostigao vrhunac!
da pcele idu na dizel,kad se voze u planinu na ispasu,kad se kupuje repromaterijal 30% skuplji.takav komentar moze doci samo od nekog ko nikad nije proizveo nista osim gofna...uzmi nesto da prozvedes lolo pa da vidis koliko te dodje....
Pravi med je i bio od 12 do 15 km to je cijena od prije 5 godina
Rast cijena i jest cilj ove agende
Rusi genocidasi kao i braca im Srbi