Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve koristi da je barel 1km kod nas disel preko 2.5km
I odmah naši lihvari digli cijenu!?
neka su, i ti i ja i svi ostali bi to isto uradili da smo u toj poziciji. kupi auto na struju i bojkotuj ih svojim novčanikom.
U Bosni prije poskupi nego na međunarodnom tržištu valjda imaju dojavu
Ove sankcije Rusiji razbijaju koliko rade
Inače, prosli mjesec Rusija je pretekla Ameriku u prodaji tečnog gasa Evropskoj Uniji.
ako se iko sjeca kad je barel bio 130 dolara a cjena je skocila na 1.80 KM sad barel za trecinu jeftiniji a cjena goriva za trecinu skuplja logike nema.
Mi ne osjetimo ni kad padnu
Hifa like this post.
spala na 2.51 i za 2 dana na 2.61 hladno
Kad su nas priviknuli da je normalno da je litra preko 2,5 KM znalo se da neće dozvoliti da se vrati ispod.
Malo prije odmora. Može se uzeti koja milijarda ekstra.
ovome se trebaju cijene zalediti, znamo svi da pumpa pumpa po istoj cijeni i u 2020 i u 2024...
ko te tjera da tocis
gospodin,pumpa iz svoje avlije
Hajmo sad glupi komentari kako će Hifa poskupiti gorivo sutra za pola marke iako su cijene iste već pola godine A u reply od mog komentara Hajmo meni pisati kako sam SDO bot na državnim jaslama hahhahaha
sve sto si napisao je istina
Kliks strucnjaci samo cekaju da se pojavi clanak o nafti kako bi pisali o Hifi. Ja licno ne sipam kod njih ali šta me briga ko kakve cijene ima (a Hifa nije najskuplji). Sve dok imamo ovoliki izbor pumpi, covjek sebi moze izabrati najpovoljnije tako da me Hifa ne interesuje i nemam potrebu pricati o njima.