Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će ovi naši peletari da izvoze na mars svoj pelet po 1000 KM po toni
Sad ce toplane da dignu cijenu jos za 10%. Energoinvest paraziti da nahrane elitne familije
ja sam ga izbacio, da bude i 50km ja ga vise necu….
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ispod 1000 eura a ne 100 klixe.
za uporedbu od rusa su kupovalu za 250 eura.
100€ ne 1000, o cemu ti? To su na pocetku rata govorili da ce EU placati 1000, sad ga putko daje dzaba nece ga niko. India i kina napunili skladista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoce li Sarajevogas poslat zahtjev vladi za smanjenje cijene plina? Pitam onako, jer ja sjecem svoju sumu?
a alternativa je tursko cvoriste gdje dolazi ruski i azerbejdjanski plin, i tu se miksa sa jos nekim kombinacijama katarskog plina i prodaje kao neruski plin. Al kako samo skonto iz neke analize, da su u periodu 2000-2008 cijene plina bile dosta skuplje, a nije bilo ovolike drame. sve mi ukazuje na to da se oni samo igraju sa nama i spinaju sve ovo svakakvim informacijama.
pelet 1000km drva 165 u sarajevu nafta 3.5km sve cijene pale i ulje cak 3.9
Kako su krenule cijene, sada ce Evropa prodavati plin rusiji :) A za ove budalase sto govore 1000 Eura, vako, nako- 1) otvori Google, 2) 'unesi pad cijena nafte u Evropi' 3) uvjeri se da sve agencije prenose istu vijest 4) nazovi sve vlade u Evropi i reci im da su glupi sto se raduju
1 MWh je cca 95 m3 sto znaci da je 1000 m3 1052 EUR. Kod nas je 1000 m3 sa svim troskovima 1375 km ili 703 EUR. Novinari hinjski prenose informacije.
ravnozemljaši, antivaxeri, komunist,i desničari i bakirovci na apratima.
reptili i semirovi piramidasi na negativnim jonima.
Kod nas su samo procitali cijene plina tako da ide novo poskupljenje :)
Bitno je da nama nije zima!
kad ce cijene dole???
Putin na aparatima.
Draza mi je Ukrajina od cijele mlitave EU. Cak bih volio da im dobro zahladi ovu zimu, ali nazalost nece
Oni koji najviše mrze Rusiju su oni koji utjelovljuju sve ono što tvrde da mrze u vezi s njom: svi su oni za rat, za cenzuru, za propagandu, za operacije patroliranja i podržavaju Ukrajinu u zabrani političkih stranaka i oporbenih medija . Oni su ono što tvrde da mrze.
BH gas, Enerjoinvest u FBiH, pa Sarajevo gas, vise nameta nego cjene plina, a partiskih udomljenih parazita na svim nivoima!
Nestašica lijekova u Njemačkoj. Nedostaje ibuprofena, paracetamola... https://www.index.hr/vijesti/clanak/nestasica-lijekova-u-njemackoj-nedostaje-ibuprofena-paracetamola/2405832.aspx
Znači sad će plin poskupljati još i grijanje i pelet i drva
Ja se grijem na klimu, neka rade sad sta hoce.