Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba vise pocnite sa prenjom i kopanjem! Dvije godine samo pricate o tome a nigdje koraka. Nece pola ljudi ni docekati ga kako je krenulo
Sta ce Plenkovic na teritoriju drzave BiH? Da li je kada nas premijer bio na otvaranju Peljeskog mosta? Bg i Zg isti su prema Bosni.
Tunel bosnjackog kralja Tvrtka ispod Prenja ce se zavrsiti u septembru 2049 godine u vladi Nermina Nikole Joze Niksica juniora iz stranke Srpska Demokratska Partija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Tuzla i tuzlanski kanton dobila novi makadam. Put Tz Sa je u katastrofalnom stanju. Put koji je najprometniji, Doboj Tuzla je sve osim magistralnog. TK je najmnogoljudniji kanton sa najrazvijenijom industrijom. Od sredstava koja se ubere u Tk prave se auto putevi po vrletima kuda dnevno prodje stotinjak automobila.
Pa zar ne počinje izgradnja autoputa od Doboja do Tuzle???
100% si u pravu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
BiH je dobila 11 km kilometara puta i ko zna koliko kredita za vrat...dje idu novci od naplate putarine
Svaka cast za trojanere 2 god. mandata 11 km autoputa jos preostale 2 god. jos 11 km. Koliko mandata bi im trebalo za citav koridor V c. Haje matematicari.
Most < Počitelj> ce biti jedan od najljepših mostova!!!
Nije Pocitelj nego prvo slovo HDZ-a -Hercegovina.
Jel vam to HDZ naredio?
zašto blokirate komentare?
Lijep je ovaj hrvatski most. Sviđa mi se i glazbeni program za otvaranje i pozvani sudionici, sve je baš prigodno.. sad smo iz Mostara još brže na moru
Ova dionica dalje istočno se ne povezuje nigdje nego bukvalno zavrsava u sred livade.
Prekrasan most.
Zašto niko ne odgovara za probijanje rokova u izgradnji. Trebalo biti završeno prije 4 godine.
ELF km
kakva hercegovina, ovo je most pocitelj
Mozda se ne vidi dobro, ali ova ogradica mi se cini dosta niskom i slabom za ovu visinu.
Nek pozovu i srbi svog Vucica da prisustvuje otvaranju kad mogu ovi Plenkovica !
Ovo samo kod nas moze Premijer druge drzave otvara auto put,za koji nisu ni eura dali,a puno su dobili sa ovim auto uslovljenim putem,,niti je ijedna hrvatska firma izvodila radove.. Samo vi njima Niksicu ustupajte i podilazi,,isti si Covic i ostali pod,,,njaci
SDOOOO i Sanel Jajan se propeli na zadnje noge od muke i jala