Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek sam i ovo dočeko, da neko koristi naša iskustva u nečemu a da nije korupcija ili nepotizam...
Jesam li dobro procito? 🤣🤣
ovo vic neki?
Nama treba tvrdoglavost Srba i samoljublje Hrvata... u ovom slucaju Hrvati bi od sebe napravili najnapredniju naciju svi portali i dnevnici bi pisali kako je Hrvatska zemlja za primjer drugima, kako su oni nadnacija ... a nasi degenerici ce sad pljuvati po Bosni. Dabogda svi takvi u Njemacku otisli i ne vratili se vise.
pa da, ne daju čović i dick pare za Bosansku kontrolu Bosanskog Neba.
upravo si detektovao nas najveci problem u napretku kako drzave, tako i bosanske nacije…a to je DA MI CEKAMO DOZVOLU ZA SVE U ZIVOTU….a da situacija bude jos debilnija, mi cekamo dozvolu od neprijatelja drzave!!!! pa imal debilnijeg naroda od nas???? ceka li Kurti da se Vucic promijeni?
kad se sjetim 2014 kad sam predavao na oglas... tražili 10 ekonomista, i vrate mi odbijenicu jer nisam imao ovjerenu kopiju državljanstva, a ja im poslao original dokument... klasično stranačko zapošljavanje... dvije sedmice skupljao dokumente dao 25 maraka ukupno i neka žbljoha Sanja mi da odbijenicu, jer treba njen iz HDZa da bude zaposlen
danci, najiskrenije ako zelite sebi dorbo, jedino sto mozete uzeti iz naseg iskustva je kako netreba
Koji nadrealan naslov,čuj naše iskustvo a mi bez iskustva,na šta spade Danska!!!
Medvjede,usluga kontrole zračnog prostora od strane agencije se pruža od 2014 godine, a Agencija datira od 2010 god, tako da ne baljezgaj gluposti, nego se malo informisi. Ako 10 god iskustva nije, onda ne znam sta jeste?
Hahaha, kaže Sejo Sexon na pitanje novinara, zašto nema novih nadrealista, pa nema kaže jer je realnost u kojoj živimo nadrealnija od bilo kojeg skeča.
Kad bi mi sta usput preuzeli od Danske , na nekim drugim prije svega politicko-socijalnim poljima pa da bude obostrana saradnja preuzimanja
Hajde nek neko i od nas nešto dobro prepiše